Рекордною юшкою планують нагодувати 6 тисяч тернополян на "Коропфесті" у суботу, 8 липня. Юшку вже доварюють у парку ім. Шевченка. О 18.00 представники Книги рекордів України зафіксують рекорд, після чого юшкою почнуть пригощати усіх охочих.
- Ми запланували зварити 3 тисячі літрів юшки, але може бути і більше, - розповідає бренд шеф-кухар мережі "Самогонна ресторація" Віталій. - Ми використали 500 кг картоплі, 50 кг цибулі, моркви, 400 кг коропа, 200 кг різної риби: карася, товстолоба. Найважче у приготуванні тримати певну температуру. Нам важливо не тільки встановити рекорд, а і зробити юшку смачною.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер