Чи безпечні нові катамарани на Острівці кохання

Чи безпечні нові катамарани на Острівці кохання
  • На Тернопільському ставі з’явилися нові катамарани. Їх можна орендувати на Острівці кохання. Однак поки що охочих покататися не так багато, адже люди переймаються за безпеку.
  • Скільки коштує прогулянка на катамаранах, та чи безпечна така розвага – дізнавався журналіст «20 хвилин».

Покататися можуть діти, віком від 16 років. Менші можуть кататися лише з батьками. Оскільки прогулянка на катамарані відбувається на Тернопільскому ставі, усім дітям видають рятувальні жилети. Для дорослих також є жилети, однак їх можна одягати за бажанням.  

- Задля безпеки всі діти повинні одягати рятувальні жилети, – розповідають наглядачі на острівці. – Для дорослих теж є жилети, але не всі їх одягають. Оскільки поруч регулярно пропливає теплохід, кататися можна лише у визначеному місці, яке позначене буйками.

Відео дня

Також можна орендувати катамаран та прогулятися навколо острівця «Чайка». Вони хоч і старіші, але охочих покататися на них значно більше.

- На нових катамаранах ще не каталися, – розповідає тернополянка Марія. – Біля «Чайки» якось комфортніше, і з дітьми, мені здається, більш безпечно, бо на ставі сильний вітер, не хочеться щоб катамаран почало заносити.

Усього працює вісім нових катамаранів. Оренда коштує 60 гривень за пів години та 100 гривень -  за годину. Усі вони чотиримісні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Roman Ivaschuk

    Та нє - дуже небезпечні ! То хлопці самі такі змайстрували (з гі*на і палок ) , а не купили у виробника катамаранів ... :)
  • Володя Древніцький

    а воги безпечні чи так собі ? гамняно поводять?є якісь допуски  і гарантіїї

    Mykola Dudar reply Володя Древніцький

    Володя Древніцький «гамняно поводять» )) шо це ? Яка повинна бути відповідь? Нє не гамняно, так дуже гамняно?допуски чого? гарантії чого?
  • Ігор Пугач

    Для чого тоді видавати ті жилети якщо одівати за бажанням, є якісь правила безпеки на воді....!!!! Вдумайтесь що ви пишете , ніде в світі такого немає, за бажанням...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up