Чи буде біля оновленого "Палацу кіно" парковка - цікавляться тернополяни

Чи буде біля оновленого "Палацу кіно" парковка - цікавляться тернополяни

У Тернополі розпочинаються масштабні роботи із модернізації «Палацу кіно». 

З метою забезпечення демонстрації у Тернополі фільмів на великих екранах, найближчим часом заплановано модернізувати кінотеатр «Палац Кіно», що знаходиться на вул. І. Франка, 8.

26 лютого виконком Тернопільської міської ради приймав рішення про передачу Палацу кіно" в Тернополі на баланс Тернопільської кінокомісії із балансу ПК "Березіль".

- Палац кіно - комунальний заклад, який потребує модернізації. Особливо це питання стало актуальним коли виникли проблеми із кінотеатром "Сінема сіті", - каже голова Тернопільської кінокомісії, заступник Тернопільського міського голови Леонід Бицюра.

Відео дня

- Основна проблема "Палацу кіно" у тому, що там немає технології ДСП для того, щоб кінотеатр надавав якісні послуги, його потрібно відновити.
Тому для комфортного перегляду кіносеансів у «Палаці Кіно» планується оновити демонстраційне обладнання та запровадити онлайн резервування і придбання квиткiв.

Ймовірно, модернізацію розпочнуть вже до кінця березня.

Нагадаємо, кінотеатр "Палац Кіно" відкрився у Тернополі в 2006 році, зал розрахований на 218 місць.

Маєте пропозиції та побажання щодо роботи кінотеатру?  Які фільм Ви хотіли б побачити на великому екрані? З пропозиціями щодо відновлення роботи кінотеатру тернополян закликають звертатися за телефоном: 067 259 16 65.

У коментарях на сторінці очільника міста тернополяни цікавляться, яка ситуація буде з парковкою біля "Палацу кіно".

"А де припаркувати автомобіль на вул.Франка ви не підкажете???", написав Олег Зелінський.

На що отриммав ось таку відповідь від мера: "Справді, через центральну частину нашого міста проходять невеличкі вклиці. Вул.Івана Франка є однією з найбільш насиченим рухом як зранку так і ввечері. Ситуація з паркуванням, загалом центральній частині міста, складна.Швидкого вирішення немає. Але давайте все поступово. Спочатку наше завдання запустити кінотеатр, а потім приймемо рішення по паркуванню. Можемо взяти досвід сусіднього Львова. Там в центральній частині є багато кінотеатрів, біля яких взагалі немає паркувальних майданчиків."

Ольга Лошакова теж цікавиться питанням парковки: "А де ви плануєте облаштовувати парковку для відвідувачів? Із зменшенням місць на Чорновола прилеглі двори і так почали «тріщати» від навали чужих машин, а далі куди?"

"Це добре, що взялись за нього але скажіть, будь ласка, де там будуть паркувальні місця, при дорозі завжди все заставлено", написала Ольга Стадник- Шерстюк.

Також, деякі тернополяни пропонують відновити кінотеатр "Довженка" та колишній кінотеатр "Україна".

"Шкода, що був знищений сучасний, на той момент, кінотеатр "Україна". Але є ще один, не менш просторий, кінотеатр "Довженка",  який з великою парковкою і зручним сполучення. Не краще було б його відновити і зробити великий, сучасний, комфортний кінотеатр? Тим більше, що кінопалац працював донедавна і закрився через те, що був не популярний у тернополян", написав Роман Мусевич.

"На жаль, в "Палаці кіно" значно менше місця ніж було в "Сінема Сіті". Чому будівля в центрі міста, яка знаходиться біля краєзнавчого музею та квіткового ринку яка вже передана на місцевий баланс, не добудовується і не створюється кінотеатр та розважальний цент в центрі міста?", запитав Сергій Бондаренко.

Наталя Щирба теж цікавиться, чому б не відновити кінотеатр Довженка "Там ще ім. Довженка є! Чому б не відновити?"

"Краще відновити кінотеатр "Україна" з непотрібного нікому ГрандБазару,в центрі міста і парковки є", пише Олександр Щербаков.

Які зміни ви б хотіли побачити у "Палаці кіно"? Що варто замінити, покращити? Пишіть у коментарях.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Дмитро Бугера

    А давайте всі відновимо поступово, щоб конфліктів не було між людьми. 😅

    Дмитро Бугера reply Дмитро Бугера

    Точніше, оновлемо
  • 123345

    не потрібно ніякого палацу відновлювати, цей весь шлак тіки на знос. Потрібно нові сучасні кінотеатри приватні.
  • Марія Якимів

    Влада цього не зробить бо яка нажива з кіна.А я за ВІДНОВЛЕННЯ-класний був КІНОТЕАТР!!!
  • Володимир Лемега

    "Не грайте кіна"..Це ж не ринки-базари,тут багато не заробиш.Вже бібліотеку "відновлюють" 30 років.))Тому владі байдуже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up