Чи заплатили за відео весілля: у Борщеві чиновниця з сином поскандалили з журналістами

Чи заплатили за відео весілля: у Борщеві чиновниця з сином поскандалили з  журналістами

Суперечка виникла між журналістами телекомпанії 1+1 й "героями" сюжету - працівницею РДА та її сином. Знімальна група виконувала редакційне завдання і готувала матеріал до ефіру "Про неоплату послуг відеозйомки весілля". 

25 листопада о 13:21 на лінію "102" надійшло повідомлення від оператора одного із центральних телеканалів про те, що між знімальною групою та працівниками Борщівської райдержадміністрації виник конфлікт, а саме: двоє осіб виривали мікрофон з рук журналіста, ймовірно пошкодили камеру та позбавили волі журналіста, зачинивши в службовому кабінеті, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

- На місце події за хвилин шість прибув найближчий наряд групи реагування патрульної поліції, - розповідає начальник Борщівського відділення поліції Андрій Свинарчук.- На той момент конфлікт був вичерпаний. У ході перевірки стало відомо, що суперечка виникла між журналістами телекомпанії 1+1 й "героями" сюжету - працівницею РДА та її сином. Знімальна група виконувала редакційне завдання і готувала матеріал до ефіру "Про неоплату послуг відеозйомки весілля".

За словами журналістів, вони зайшли до кабінету начальника одного з відділів райдержадміністрації. Після запитання про неоплату послуг, син держслужбовця виштовхав за межі кабінету оператора, а журналіста закрив всередині та не випускав.

Відео дня

У ході перевірки з'ясувалося, що тілесних ушкоджень ні журналіст, ні оператор не отримали, майно також було ціле. За словами представників телеканалу, єдине, що пошкодили учасники суперечки - відеофайл запису самого конфлікту.

Натомість держслужбовець каже, що знімальна група, яка увірвалася в кабінет, не представилася, а одразу почала ставити питання про неоплату послуг оператору. Чиновниця заборонила себе знімати і показала журналісту квитанцію на суму 2800 гривень, перерахованих за виконану роботу.

Причини та наслідки конфлікту з'ясовуватимуть правоохоронці. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 171 частина 3 ККУ. Триває слідство.

 

Нагадаємо, днями у місті Борщів на Тернопільщині чоловік відмовився оплачувати послуги відеооператора свого ж весілля, оскільки «розлюбив обраницю», повідомляє УНІАН. Про це повідомив сам оператор Роман Колесник у Facebook, опублікувавши світлини з події.

«Ці особи відмовилися оплатити послуги відеозйомки. Прохання поширити, бо знаю, що «кинули» не тільки мене, нехай Борщів і Тернопільщина знають своїх «героїв», – написав він. У коментарях Колесник додав, що наречений розлюбив жінку вже за тиждень, й «оплачувати чиюсь роботу він вважає теж не потрібно». За його словами, такий курйоз вперше за 18 років зйомок. Однак обраниця, стверджує оператор, свою частину оплатила.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Дмитрий Зубаров

    Адже люди не підуть, поки не доб'ються свого? Мітинг під Укрбуд не припиняється. Люди стоять. Люди кричать. Люди в розпачі. Кучер накоїв таких справ. Місце тобі в тюрмі, а весь твій капітал-роздати потерпілим.
    https://politeka.net/society/239627-kucher-vor-vkladniki-ukrbudu-viyshli-na-akciyu-protestu

  • Олександр Коркоїл

    цікаво чи цей оператор платить податки? бо ці тамади заробляють по 500 євро за весілля і ні копійки в бюджет не дають. і воно ще скаржиться, що йому не заплатили

    Тіна Кузик reply Олександр Коркоїл

    Олександр Коркоїл зайдіть до нього на стор і почитайте коменти-там є фото чеків про сплату єдиного податку)
    Будь яка робота має бути оплачувана! Людина планує свій час. Чи то тепер так модно:клястись в церкві перед Богом на «всьо життя»,а за тиждень розлюбити і рішити собі що можна не платити?)
  • Юрій Бедьо

    І знову чиновники!
    Чому дорзволяють собі подібне(хочу,не хочу,оплачу,не оплачу)????
    А тепер сплило(на люди) і швиденько оплатили,А ЇЇ «БАЧИТЕ» ображають-знімають на відео!!!
    Воно ж навіть не знає,що посадових осіб при виконанні їхніх обов`язків на робочому місті має право фіксувати на відео не тільки журналіст,а й звичайний громадянин!!!
    Народ задумайтесь кого ми найняли і за що вони отримують зарплатню(з наших кишень,з наших оплачених податків)!!!!

    Юрій Бедьо reply Юрій Бедьо

    Світлана Липка
    І ще одне,пані Світлано.
    Щодо посадових обов`язків чи,як ви виразились,схем,ви праві правоохоронні органи розберуться,оскільки вже відкрите кримінальне провадження.

    Світлана Липка reply Юрій Бедьо

    Юрій Бедьо  А до чого тут ваші податки? Людина погано виконує свої посадові обов'язки? Замішана в корупційних схемах? Маєте докази? Тоді запросіть журналістів та правоохоронців. А припертись на робоче місце з камерами і знімати побутові чвари - то геть повний непрофесіоналізм з боку журналістів. І навіть можна подати на них до суду за переслідування.
  • ВолодяУкраїна !!!

    Я стараюсь платити вчасно я простий українець дивно що вони не платять  а я маю платити ще за них ще б за бідного заплатив но не за них!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up