Чим здивує тернополян Всеукраїнський фестиваль “Кінохвилька”

Чим здивує тернополян Всеукраїнський фестиваль “Кінохвилька”
  • ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації та телебачення «Кінохвилька» відбудеться з 11 по 14 квітня 2019 року у Тернополі.
  • Вхід безкоштовний для усіх.

У програмі «КіноХвильки»: майстер-класи, перегляди фільмів, мільтфільмів та конкурсних відеороликів, квест і парад костюмів.

Як зазначає голова Асоціації кінокомісії України Леонід Бицюра, фестиваль “Кінохвилька” буде цікавий як дітям, так і дорослим.

   - У наше місто з’їдуться кіномитці з усієї України, - каже пан Бицюра. - Вони будуть залучати тернополян до кіномистецтва через різноманітні кастинги. Минулого року на фестивальні кастинги прийшло понад тисячу тернополян та жителів області, і десятки з них знімались чи допомагали у зйомці кіно.

Відео дня

Організатори розповідають, що окрім кастингів та кінопоказів на “Кінохвильці” всі присутні матимуть змогу взяти участь у майстер-класах професій кіновиробництва. Проводитимуть її працівники місцевих телеканалів та люди прилеглі до кіноіндустрії.

   - Окрім того дітки зможуть взяти у конкурсах на  кращий костюм героїв кіно, анімації та аніме, - кажуть організатори. - А також конкурс соціального ролика.

Зазначимо, подія відбувається за підтримки голови асоціації кінокомісій України Леоніда Бицюри. «Кінохвилька» - головна кіноподія року для тих дітей і дорослих, хто любить кіно.

Програма: 

 «ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації та телебачення «Кінохвилька»

11 квітня (четвер):
з 10:00 до 18:00 – кастинг від Одеської кіностудії. Місце проведення: ” Бібліотека – музей «Літературне Тернопілля» вул. І.Франка, 21,Тернопіль (лише за попередньою реєстрацією по телефону: 097 129 28 33, Валерія).

12 квітня (п’ятниця):

13:30 – 14:30 – Шоу програма та хода костюмованих героїв та гостей фестивалю від пам’ятника І.Франка до Українського народного дому “Перемога”.
14:45 – 15:00 – Шоу програма біля Українського народного дому “Перемога”.
15:00 – 15:45 – Урочисте відкриття ІІІ Всеукраїнського фестивалю кіно, анімації та телебачення “Кінохвилька”( глядацький зал Українського народного дому “Перемога”)

16:00 – 17:00 – “ХвиляКінопродакшн” – майстер-класи кіно- професій. Майстер-класи від гостей фестивалю та від друзів «Кінохвильки» з м. Тернополя 
( детальну карту майстер- класів отримаєте на фестивалі)
17:15 – 19:00 – Зустріч з актрисою Тетяною Лаврушко та перегляд фільму “Пригоди св. Миколая».  

13 квітня( субота):

10:00 – 12:00 – Відкриття другого дня фестивалю ІІІ Всеукраїнського фестивалю кіно, анімації та телебачення “Кінохвилька”( глядацький зал Українського народного дому “Перемога”). Зустріч з Віктором Андрієнко та перегляд анімаційного фільму “Микита Кожум’яка” . 
12:15 – 14:30 – Звіти медійних команд Тернополя. Конкурс соціального ролика.
14:45 – 17:00 – Майстер-класи гостей фестивалю. Працює студія “Хвиля Кінопродакшн”.
17:00 -19:00 – Урочисте закриття, підсумки конкурсів ІІІ Всеукраїнського фестивалю кіно, анімації та телебачення “Кінохвилька”( глядацький зал Українського народного дому “Перемога”). Перегляд фільму “11 дітей з Моршина”.

Вхід вільний для усіх. Реєструйтеся, щоб отримати паспорт учасника ІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно, анімації та телебачення «Кінохвилька» https://forms.gle/ho1VFWSuspgqezyy5

Детальніше можете дізнатися, зателефонувавши за телефоном: 067 332 45 35

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up