Чоловік на ходу вистрибнув зі швидкої на «Дружбі». Тікав та кидався до авто, кажуть очевидці. Є ВІДЕО

Чоловік на ходу вистрибнув зі швидкої на «Дружбі». Тікав та кидався до авто, кажуть очевидці. Є ВІДЕО
  • Свідки кажуть, чоловік тричі перекрутився на землі та, звівшись на ноги, намагався зупиняти автівки. Його ловили і медики, і патрульні, які проїжджали повз.
  • Наразі швидка минула 3-тю міську лікарню. Ймовірно, повернула в бік психоневрологічного диспансеру. Чоловік поводився дивно. Свідки інциденту не виключають, що він сильно вдарився головою до землі і отримав струс мозку.
  • Деталі з’ясовуємо.

Чоловік на ходу вистрибнув зі швидкої, впав на землю, тричі перевернувся та, підвівшись на ноги, кинувся у бік автівок, аби зупинити їх. Чоловіка ловили і медики, і патрульні, які випадково проїжджали повз. Про це повідомив читач Юрій та надав відео інциденту.

  • Це ніби екш якийсь, - розповів чоловік, - їду у справах вул. Мазепи, вище переходу біля Маяка, попереду – швидка. На ходу з неї вискакує чоловік. Він сильно вдарився, але підвівся і намагався втекти. У швидкій, бачив, їхала, ймовірно, і його дружина. Може, на самоізоляцію везли в міськлікарню №3 і пробував утекти – не знаю. Бо рухались в той бік.

Ловили по дорозі чоловіка і медики, і поліцейські, що випадково проїжджали поруч. Згодом пан Юрій повідомив, що чоловіка таки вдалось впіймати. Він поводився дивно – ймовірно, сильно вдарився головою під час падіння і отримав струс мозку.

Відео дня
  • Певно, повезли в бік психоневрологічної лікарні, бо міськлікарню №3 обминули, - передзвонив згодом пан Юрій. – Я саме їхав позаду.

У пацієнта є психічні розлади, повідомила заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. Також присутні галюцинації, страхи, а відтак, йому здається, що хтось його переслідує та намагається завдати шкоди.

  • Коли його везли до лікарні, для госпіталізації, він помітив позаду машину поліції та, ймовірно, припустив, що це за ним, - каже Ганна Мончак. – До цього він не був ані агресивним, ані «буйним». Сидів спокійно в автомобілі. Якоїсь миті зірвався з місця, рвонув ручку в авто і вистрибнув.

Пацієнта допомогли впіймати поліцейські. Наразі його доправили до психоневрологічної лікарні.  

Цю ж інформацію підтвердили і патрульні, які супроводжували медиків і пацієнта до медзакладу. Аби знову не втік.

  • Швидка їхала з виклику, везла в психіатричну лікарню чоловіка 1980 р.н., - повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. - Чоловік раптово відчинив двері, вистрибнув та намагався утекти. Повз проїжджав екіпаж патрульних. Побачили, що швидка рухається з відкритими дверима, а дорогою біжить чоловік. Наздогнали. Передали медикам. Супроводили до лікарні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • ♤♡◇♧

    дашок тече плотно .
  • Анонім

    То все фігня . Тільки ,що читав на інших ресурсах ,що хворий на COVID-19, який перебував на самоізоляції вирішив бухнути і прогулятися містом .
  • Lesia Lesia

    Маски шоу,по правилах в швидкій людина повинна бути прив'язана ременем безпеки🤔😪

    Анонім reply Lesia Lesia

    По правилах для таких осіб направляється 17 бригада при ,якій такої б ситуації б небуло ,а тут направили напевно просту бригаду , яка просто проводила госпіталізацію .
  • Людмила Романчак

    Блокбастер, який ми заслужили🙃
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up