Партнер рубрики Події

Чоловік на ходу вистрибнув зі швидкої на «Дружбі». Тікав та кидався до авто, кажуть очевидці. Є ВІДЕО

Чоловік на ходу вистрибнув зі швидкої на «Дружбі». Тікав та кидався до авто, кажуть очевидці. Є ВІДЕО
  • Свідки кажуть, чоловік тричі перекрутився на землі та, звівшись на ноги, намагався зупиняти автівки. Його ловили і медики, і патрульні, які проїжджали повз.
  • Наразі швидка минула 3-тю міську лікарню. Ймовірно, повернула в бік психоневрологічного диспансеру. Чоловік поводився дивно. Свідки інциденту не виключають, що він сильно вдарився головою до землі і отримав струс мозку.
  • Деталі з’ясовуємо.

Чоловік на ходу вистрибнув зі швидкої, впав на землю, тричі перевернувся та, підвівшись на ноги, кинувся у бік автівок, аби зупинити їх. Чоловіка ловили і медики, і патрульні, які випадково проїжджали повз. Про це повідомив читач Юрій та надав відео інциденту.

  • Це ніби екш якийсь, - розповів чоловік, - їду у справах вул. Мазепи, вище переходу біля Маяка, попереду – швидка. На ходу з неї вискакує чоловік. Він сильно вдарився, але підвівся і намагався втекти. У швидкій, бачив, їхала, ймовірно, і його дружина. Може, на самоізоляцію везли в міськлікарню №3 і пробував утекти – не знаю. Бо рухались в той бік.

Ловили по дорозі чоловіка і медики, і поліцейські, що випадково проїжджали поруч. Згодом пан Юрій повідомив, що чоловіка таки вдалось впіймати. Він поводився дивно – ймовірно, сильно вдарився головою під час падіння і отримав струс мозку.

Відео дня
  • Певно, повезли в бік психоневрологічної лікарні, бо міськлікарню №3 обминули, - передзвонив згодом пан Юрій. – Я саме їхав позаду.

У пацієнта є психічні розлади, повідомила заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. Також присутні галюцинації, страхи, а відтак, йому здається, що хтось його переслідує та намагається завдати шкоди.

  • Коли його везли до лікарні, для госпіталізації, він помітив позаду машину поліції та, ймовірно, припустив, що це за ним, - каже Ганна Мончак. – До цього він не був ані агресивним, ані «буйним». Сидів спокійно в автомобілі. Якоїсь миті зірвався з місця, рвонув ручку в авто і вистрибнув.

Пацієнта допомогли впіймати поліцейські. Наразі його доправили до психоневрологічної лікарні.  

Цю ж інформацію підтвердили і патрульні, які супроводжували медиків і пацієнта до медзакладу. Аби знову не втік.

  • Швидка їхала з виклику, везла в психіатричну лікарню чоловіка 1980 р.н., - повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. - Чоловік раптово відчинив двері, вистрибнув та намагався утекти. Повз проїжджав екіпаж патрульних. Побачили, що швидка рухається з відкритими дверима, а дорогою біжить чоловік. Наздогнали. Передали медикам. Супроводили до лікарні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • ♤♡◇♧

    дашок тече плотно .
  • Анонім

    То все фігня . Тільки ,що читав на інших ресурсах ,що хворий на COVID-19, який перебував на самоізоляції вирішив бухнути і прогулятися містом .
  • Lesia Lesia

    Маски шоу,по правилах в швидкій людина повинна бути прив'язана ременем безпеки🤔😪

    Анонім reply Lesia Lesia

    По правилах для таких осіб направляється 17 бригада при ,якій такої б ситуації б небуло ,а тут направили напевно просту бригаду , яка просто проводила госпіталізацію .
  • Людмила Романчак

    Блокбастер, який ми заслужили🙃
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up