Чоловік стікав кров’ю біля «Подолян». Соцмережі хвалять фармацевта, яка кинулась його рятувати

Чоловік стікав кров’ю біля «Подолян». Соцмережі хвалять фармацевта, яка кинулась його рятувати
  • Приємно вразила поведінка дівчини, яка залишила прилавок аптеки, щоб врятувати життя. До допомоги долучились і перехожі. Дякую Вам люди:)
  • На місце викликали поліцію і «швидку». Але чоловік від госпіталізації відмовився.
  • Фармацевту респект!!! Поки їхала швидка, ця молода дівчина, яка працює в аптеці у ТРЦ, самовіддано надавала допомогу чоловіку, який стікав кров’ю, - написала у Фейсбук Лідія Макаренко. - Сьогодні (30 липня – прим. авт.) біля ТРЦ Подоляни чоловік отримав численні травми. Обставини на даний час нез’ясовані. Як на мене, то його побили. Я викликала швидку, яка приїхала десь через 15 хв, поліція прибула ще раніше. Але особисто мене приємно вразила поведінка молодої дівчини, яка залишила прилавок аптеки, щоб спасти життя. До допомоги долучились і перехожі. Дякую Вам люди:)

Соцмережі не скупились на репости і коментарі з подяками молодому фармацевту. Дехто навіть писав, що саме так має виглядати жінка третього тисячоліття, а не всілякі політики та дружини високих чинів. Медику дякували за небайдужість та ставили у приклад багатьом. До речі, наші кореспонденти вже поспілкувались з жінкою-фармацевтом. Подробиці на te.20minut.ua читайте згодом.

Відео дня

Тернополянин Володимир Кулак у побитому чоловікові впізнав свого сусіда. І цікавився, що з ним трапилось та як далі розгортались події.
- Сьогодні десь біля 20.00 я йшов з магазину і побачив його в дворі та допоміг йому дійти до його під'їзду, - пише Володимир Кулак. - З ним ще був хлопець, його родич. Вони сказали мені, що далі підуть додому самі. До речі, мамочки з дітьми в дворі дивились на це все, стояли в стороні та на телефони знімали відео замість того, щоб допомогти… А потім кажуть «країна така».

Ми намагались дізнатись про подальшу долю травмованого чоловіка. Як виявилось, від госпіталізації він відмовився.

  • 30 липня о 19.59 на лінію 102 було повідомлення від невідомої особи, що біля «Подолян» лежить чоловік з тілесними ушкодженнями, - каже речник управління патрульної поліції в області Оксана Смільська. - Поліцейські, прибувши на місце події, виявили особу на землі з пошкодженнями голови та носа, які кровоточили.

Навколо зібралось чимало людей. Вони, кажуть патрульні надавали побитому чоловікові першу медичну допомогу. Приїхавши на місце, копи, кажуть, викликали «швидку».

  • Травмований чоловік тернополянин, - каже Оксана Смільська. – Він - 1959 року народження. Від допомоги «швидкої» та поліції відмовився.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Vadim Yasinskiy

    Дуйте на курси по наданню першої невідкладної допомоги і не відчувайте себе безпорадним, при такій ситуації! Працюйте над собою!
  • Natalya Semen

    Дивно,що ніхто не написав цієї дівчини ні фамілію ,а ні ім‘я!!!Вона зробила велику справу для людини,а її ніхто не знає !!!Подякуємо їй ,що не стала байдужою до цього чоловіка,та допомогла йому!!!
  • Максим Гиренко

    Нормальна реакції і для пересічної людини, а для медичного працівника обов‘язок! Бригада швидкої допомоги не стоїть за кожним поворотом!!! Не треба з цього робити щось надзвичайне ...

    Міла Ігорівна reply Максим Гиренко

    Трохи не так, Макс)
    Ніхто не робить надзвичайне, просто приводять в приклад, і це дуже добре.
    Сам знаєш, як щось стається - всі стоять, чекають, секундомір включають. А це просто показано, яка поведінка є адекватною в разі біди)
  • Lilya Shtokhman

    Страшно, що дивним подвигом видається нормальна поведінка людини. Така, яку мав би проявити кожен..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up