Чому тернополяни люблять фотографуватися в осінньому листі

Чому тернополяни люблять фотографуватися в осінньому листі

Цьогорічна осінь тішить тернополян особливим теплом та барвами. Плюсова температура протрималась до 20-х чисел жовтня. Свої осінні вечори чимало людей проводили саме у парках і чи не в кожного є фото з пожовклим листям.   

Марина Микульська (ліворуч) та Оля Федчишин люблять осінні фотографії, бо саме в цю пору природа грає цікавими барвами. 

Олеся Татарчук разом з 5-річною донькою Еммою  влаштували сімейну фотосесію. Жінка вагітна і вирішила, що хоче зафіксувати цей період на камеру. А цьогорічна осінь по-особливому красива і поки ще тепло, то можна зробити красиві фото. Їх для жіннки робить її подруга Юля Бутрін. 

 

 

 


У тернополянки Галини осіння фотосесія була вперше в житті. Вона була у ролі моделлі та рекламувала берети. 
- Але я дуже люблю осінь, бо вона дуже різнобарвна, кольорова, - каже жінка. - Особливо в цьому році. Дуже тепла, душевна. І хочеться, щоб така осінь, як зараз, була якомога довше. 


Студентка кооперативного коледжу Олеся Ладик в останні теплі дні осені, сидячи на пеньку, в парку малювала пейзаж. Дівчина навчається на четвертому курсі і хоче, щоб її робота була пов'язана з оформленням інтер'єру. 


Сергій Кулина разом з дружиною та синочком Іваном, якому рік і три місяці, щодня гуляють в парку. Сім'я каже, що найбільше осінню подобається опале листя і маленький Іван любить бігати по-ньому.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Кобра

    Я нелюблю там пси сруть

    777 reply Кобра

    спеціаьлно там вигулюю

    Петро Білецький reply 777

    Ах ти скотина .....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up