Гучномовці, сирени, перестрілка. Що робилось увечері біля комбайнового заводу

Гучномовці, сирени, перестрілка. Що робилось увечері біля комбайнового заводу
  • Звуки пострілів та сирен злякали мешканців, які живуть поблизу комбайнового заводу ввечері, 14 травня.
  • "Що за двіж в районі комбайнового заводу", "В нас, в Білій, звуки сирен, куль" - писали користувачі соцмережі Facebok.

- Було чутно сирени близько 19.00, кричав гучномовець, багато пострілів. Хто знає, що відбувається? - цікавились користувачі соцмережі.

Жителі Білої розповідають, що перелякались. Бо думали, що то якась перестрілка і щось сталося.

Відео дня

Як пояснили в управлінні патрульної поліції Тернопільської області, жодної стрілянини ввечері 14 травня поблизу комбайнового заводу не було. А усе, що чули жителі - це було в рамках навчання, які проводили патрульні. 

До слова, навчання проводили і 15 травня біля ЗОШ №3. Там було скупчення пожежної спецтехніки ДСНС та патрульних.

Як розповіли в управлінні патрульної поліції Тернопільської області, на планшет патрульним прийшло повідомлення про те, що у приміщенні школи виявили ртуть. Патрульні супроводжували пожежне авто до місця події.

- Зі школи усіх евакуювали до прибуття патрульних, а працівники поліції провели первинне блокування території периметру школи та огородили територію, - розповідають в управлінні про навчання. - Патрульні допомагали задіяним спецслужбам та забезпечили охорону місця події. Також, забезпечили безпеку дорожнього руху біля школи.

А як ви вважаєте, чи потрібно попереджати населення про подібні навчання? Пишіть про це у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up