Партнер рубрики Події

Чверть століття ваші надійні друзі та помічники: газеті «RIA плюс» виповнюється 25 років

Чверть століття ваші надійні друзі та помічники: газеті «RIA плюс» виповнюється 25 років
  • Газеті «RIA плюс» – 25 років. За чверть століття наше видання пройшло через різні етапи: раннього дитинства, перших кроків і досягнень, юнацького максималізму та амбітних цілей, зрілого повноліття, трансформацію та усвідомлене сприйняття своєї місії – будувати і розвивати якісне та незалежне медіа у регіоні та країні загалом.
  • Увесь цей час «RIA плюс» старалася бути вашим другом, порадником, що завжди напоготові простягнути руку помочі та боротися за справедливість. 

Незмінне гасло, яке супроводжує нашу редакцію вже понад два десятки років: «RIA плюс» – лише перевірені факти! Команда чітко знає місію і тримає курс на вдосконалення та постійний розвиток.

Саме тому, незважаючи на те, скільки років кожен із нас працює в колективі, скільки досвіду в нас за плечима, ми всі активно вивчаємо найкращі світові тренди та оперативно їх апробуємо у своєму регіоні. 

Відео дня

Важливість нашої роботи полягає не лише в тому, щоб бути свідками подій, але і в тому, щоб створювати зв'язок між людьми. Ми віримо в силу слова, яке може надихати, об'єднувати та стимулювати діалог.

Журналістика – це не лише розповідь про те, що відбулося чи відбудеться, але й сприяння зростанню громадянської свідомості та активності.

Ми незалежні, і в тому наша сила. Ми не підпорядковуємось політикам та олігархам. Читачі та правда – ось наші основні орієнтири і вказівники. 

Ми віримо у важливість об'єктивності та виваженості в кожному матеріалі, який публікуємо. Наша робота грунтується на принципах чесності, достовірності та етичності.

Наші журналісти присвячують себе пошуку правдивої інформації, аналізу та представленню реальної картини подій. Ми віримо, що сильна та відповідальна журналістика є ключем до вирішення багатьох проблем, особливо зараз, коли в країні триває повномасштабна війна.

Саме медіа належить важлива місія пильнувати та впливати, не дати комусь можливості спотворити ті цінності, за які наші захисники віддають найдорожче – своє життя. 

Ми чітко розділяємо журналістику та рекламні матеріали, які завжди мають потрібне маркування як на сайті, так і в газеті.

Звичайно, нічого не вийшло б без команди. А вона у нас є, компанії RIA дуже пощастило, бо тут завжди працювали натхненники, творчі люди, які вірять у справжню журналістику, для яких правда та свідомість є важливішими за інше. Багато наших колег продовжили свій шлях та є успішними у інших медіа, у тому числі національних. 

Декотрі приєдналися до лав ЗСУ і зараз боронять нас від ворогів. Наш друг Віталій Дерех загинув навесні 2022-го, захищаючи Україну від російської навали. 

Усі ми повинні визнати: минуле позаду, а те, що відбувається зараз, – наша реальність. І в кожного з нас є шанс зробити все для того, щоб збудувати краще майбутнє. 

Час постійно вносить корективи, тренди змінюються. І це нормально. Журналістика – це постійний рух уперед, це швидка реакція на зміни. Та найголовніше – це дотримання стандартів, це перевірена інформація, це боротьба за кращі цінності, це самовіддана робота команди фактично 24 години на добу, бо ми розуміємо, для чого ми це робимо і чому ми тут.

Тому сьогодні, 28 січня, щира подяка всім тим, хто був, є і залишається частинкою історії одного з кращих регіональних видань країни. А також – нашим читачам, які цінують справжність і хочуть розвиватися, аналізувати та бути в курсі всіх подій.

Якщо ви ще не передплатили газету, можете легко це зробити за телефоном: 098-477-12-70. Ваші кошти допоможуть нам професійно зростати і робити контент ще більш цікавішим.

З нагоди ювілею ділимось з вами деякими моментами з нашого редакційного життя.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Natalia Grabova

    Мої вітання!
    Всім працівникам здоров'я, успіхів, мирного неба.
  • Pavl Rebrov

    які нах.. друзі?! і чим допомогли ?!?!?!. відповіді не потребую.&
  • Зеня Герцунь

    Щирі вітання!
  • Галина Бойко

    вітаю  будьте найкращі

keyboard_arrow_up