Дарують свіжість, затишок і комфорт. «Клініг АКВА» – переможець «Народного бренду 2022» (новини компаній)

Дарують свіжість, затишок і комфорт. «Клініг АКВА» – переможець «Народного бренду 2022» (новини компаній)
  • Чистота, комфорт та затишок – пануватимуть у вашому домі чи офісі. А компанія «Клінінг Аква» зробить усе за вас.
  • Професійний та досвідчений персонал з прибирання виконує роботу якісно з першого разу, даруючи впевненість у тому, що все буде виглядати якнайкраще.

ТОВ «Клінінг Аква» є сервісом №1 у Тернополі, який дбає про порядок у житлових та комерційних приміщеннях. Їм довіряють найцінніше, тож недаремно фірма вже багато років поспіль є переможцем «Народного бренду». І цьогоріч здобула почесну нагороду як прояв довіри та неймовірної підтримки тернополян.

Незважаючи на війну та інші виклики, які спіткали бізнес, компанія продовжує розвиватися та вдосконалюватися. «Клінінг Аква» вдалося не просто зберегти справу, а й своїх працівників, які є рушієм змін та серцем фірми.

За словами менеджерки Анастасії Колодницької, перемога в «Народному бренді», – це підведення підсумку своєї діяльності протягом року. І відзнака – нагорода для всього колективу, який щодня викладається на максимум, аби дарувати чистоту та свіжість тим, хто довіряє свої приміщення.

– Компанія «Клініг АКВА» надає широкий спектр послуг з якісного прибирання квартир, приватних будинків, офісних приміщень, прибирання після ремонту та будівництва. Ми обслуговуємо провідні тернопільські фірми, великі промислові підприємства, відділення банківських установ, будівельні компанії. Ретельно виконуємо поставлені перед нами завдання, повертаючи охайний вигляд квартирам, офісам та іншим приміщенням, – говорить пані Анастасія.

2022–ий був досить нелегким для усіх. Працівники продовжували працювати, незважаючи на тривоги на всі небезпеки та обставини. Адже клієнти заслуговують на сервіс високої якості та професіоналізм.

– У своїй роботі застосовуємо модернізовані технології та професійні засоби чищення. Контролюємо результат виконаних робіт у кожного клієнта. Гарантуємо надійнсть, порядність та індивідуальний підхід. Сумлінна та злагоджена робота команди є запорукою успішного результату. Наші працівники – це професіонали, які досконало знають та люблять свою справу. Ми постійно прагнемо до розвитку, тож свіжі сили та ідеї нам на заваді не стануть. Якщо хтось шукає роботу та можливість працювати у дружному та кваліфікованому колективі, радо допоможемо, – наголошує вона.

Попереду в компанії багато нових планів, серед яких – підписання нових контрактів та співпраця з підприємствами. Крім того, «Клініг АКВА» і надалі продовжить підтримувати різні благодійні ініціативи та допомагати ЗСУ.

– Завдяки нашим воїнам ми маємо можливість працювати на надавати якісні послуги. І ми схиляємо голову перед кожним. Розвиваючи бізнес, ми робимо нашу країну економічно стабільною. Забезпечуємо надійний тил і робимо все можливе, аби пришвидшити нашу перемогу, – говорить співрозмовниця.

Якщо ви хочете, аби ваш дім, офіс чи інше приміщення були чистими та охайними, аби там панували свіжість, затишок і комфорт, обов’язково зверніться у «Клініг АКВА». Професіонали зроблять свою справу на всі сто. 

 

Контакти:

м. Тернопіль, тел. 067 351 83 30.  

e-mail: [email protected]  

https://clining-akva.te.ua

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

keyboard_arrow_up