Партнер рубрики Події

Давайте зігріємо захисників! «20 хвилин» збирають теплі речі для підрозділу журналіста на передову

Давайте зігріємо захисників! «20 хвилин» збирають теплі речі для підрозділу журналіста на передову
  • Друзі, зима не за горами. Нашим відважним воїнам має бути тепло! Ви уявіть, наскільки важко їм спати в тих сирих окопах, коли надворі дощ і негода. Як захиститися від пронизливого вітру. Як підігріти чашку чаю та випити її після запеклої битви з ворогом. Ми можемо допомогти.
  • «20 хвили» оголошують збір теплих речей для підрозділу ЗСУ, у якому служить наш журналіст. Долучайтесь!

 

Ми чи не щодня пишемо про тих людей, які невтомно тримають надійний тил. Волонтерять і представники бізнесу, і відомі для нас постаті, і пересічні тернополяни, які не шкодують ні часу, ні зусиль, бо шалено прагнуть пришвидшити Перемогу. Вони роблять окопні свічки, продуктові набори, плетуть сітки і створюють кікімори, купують медикаменти, автомобілі та багато іншого.

Військовим доводиться часто переїжджати та облаштовувати побут. Фото з фронту

Запаси потрібно поповнювати регулярно. Особливо зараз, у осінній період, ми маємо забезпечити наших захисників теплими речима, усім, що в наших із вами силах. Віримо, що для нас, українців, нема нічого неможливого. Ми це яскраво демонструємо всьому світові ось уже восьмий місяць поспіль.

Раніше ми вже розповідали, що дехто з нашого колективу змінив інформаційний фронт на передову. І зараз у складі ЗСУ боронить Україну. З вашою допомогою нам вже вдалося придбати автомобіль, який зараз активно використовують на службі.

Відео дня

Читайте також: Авто на передову, де зараз служить журналіст «20 хвилин», доставили. Дякуємо за допомогу!

Нині ж ми вирішили передати нашому колезі та його побратимам те, чого вони найбільше потребують:

– буржуйки;

– окопні свічки (вони конче потрібні). Тож ми і самі вирішили доєднатися до тих тернополян, які щодня створюють їх у Реабілітаційному центрі, що на вулиці Сахарова, 2;

– енергетичні продуктові набори тривалого зберігання (вітамінні набори);

– противірусні засоби;

– теплий одяг, термобілизна, флісові кофти, шкарпетки, дощовики, гумовики, термогорнятка.

 

Якщо ви маєте щось із перечисленого та можете допомогти, просимо вас долучатися до нашої ініціативи. Координувати можна напряму з головною редакторкою сайту «20 хвилин» – 097–445–82–67 (Наталія Бурлаку).

Ми також залишаємо реквізити нашої редакційної картки, на яку ви можете пожертвувати свої кошти. За них ми придбаємо речі, які обов’язково попадуть до наших на передову. І прозвітуємо на сайті про все, що вдалося зібрати.

Збір приурочуємо до Дня захисників і захисниць України. Триватиме він до 18 жовтня. Приєднуйтесь. Робімо все можливе задля Перемоги. Вона – у наших з вами руках. Не будьмо байдужими. Разом поборемо!!

 

РЕКВІЗИТИ

5168757406601627 (Іноземцева Ю. І.)

ПриватБанк

PayPal: [email protected]

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up