Де на Тернопільщині можна відпочити не за всі гроші

Де на Тернопільщині можна відпочити не за всі гроші

Навіть на Тернопільщині можна знайти унікальні місця для відпочинку сім’єю. Вартість оренди двокімнатного номера стартує від 300 грн. Є варіанти як для любителів екстріму, так і поціновувачів тихого усамітнення на лоні природи.

Щоб цікаво та насичено провести вихідні чи відпустку разом із рідними, не обов’язково вирушати за тридев’ять земель. Тим паче, якщо ваш сімейний бюджет не дозволяє серйозних витрат.

RIA плюс» зібрала найбільш популярні (за інформацією управлінні туризму облдержадміністрації) бази відпочинку на Тернопільщині. Майже в усіх центрах дозвілля є і доступ до Інтернету, і гаряча вода, і можливість самостійно готувати їжу, і всілякі розваги. Можна знайти катання на квадроциклах, велосипедні прогулянки, сплав Дністром, екскурсії до історичних святинь, риболовлю тощо. Тож сюди можна спокійно їхати разом з дітьми. Ціна номерів варіюється від рівня комфорту. Але, як наголошують адміністратори,  на літо краще бронювати місця завчасно. Адже їдуть на відпочинок не тільки з Тернополя, а й з інших міст України, навіть із таких далеких, як Одеса, Херсон чи Харків.

Відео дня

Приватна база відпочинку «Бабина стодола» (с. Рудка, Кременецький район)

Садиба за 12 км. від Почаївської лаври. Господарі пропонують чудовий краєвид, ставок, ліс, пляж та різні розваги. Прокат катамарана обійдеться у 80 грн/год., лежаків – 50 грн/день, пострибати на батуті - 20 грн/10 хв. Дрова для мангала - 40 грн.

На території бази є три будиночки, кожен – на два номери. Є Інтернет, телевізор, гаряча та холодна вода постійно. Вартість одного номера – 300 грн, одного будинку – 700 грн за добу. Домашня кухня. Харчування за домовленістю. Альтанки коштують від 200 грн. до 350 грн.

Є місце для паркування під відеоспостереженням. При бажанні відвідувачів організовують екскурсії в Почаївську Лавру, на озеро Святої Анни та замкову гору Бонну (замовляти треба заздалегідь). 

Любителі лазні можуть добряче попітніти. За 2 години туту треба віддати , дають чай з медом. Вартість чану – 4, чай з медом.

Навіть є таке задоволення як бджолотерапія (2 будинки по 2 чоловіки) - .  На території бази відпочинку є басейн, бесідки, мангали та дитячий майданчик.

Для тих, хто подорожує Тернопільщиною вперше, організовують зустрічі на автостанціях у Дубно, Тернополі та Кременці (за попередньою домовленістю). 

Подробиці та замовлення за тел.: 0-97-868-16-07, 0-97-858-73-28.


Центр вільного часу «Панорама» (м. Кременець)

Готельно-відпочинковий комплекс «Панорама» – це затишні номери, смачна кухня, сучасний фітнес-зал та кваліфіковане обслуговування. Готель Панорама складається з двох корпусів з номерами різних категорій. Головний корпус налічує 22 номери, з них 18 – класу стандарт з двома окремими ліжками, і 4 – покращені номери з великим двоспальним ліжком. Екологічний корпус побудований з масиву дерева і має 20 покращених номерів. З них 18 – із просторим двоспальним ліжком, є один двокімнатний люкс – для великих компаній і один сімейний номер зі зручним двоспальним ліжком та двоповерховим ліжком для дітей.

Вартість двомісного номера за добу – 400 грн, двомісного напівлюкса – 500 грн, екологічного напівлюкса – 550 грн, люкса – 650 грн, сімейного номера – 650 грн.

У готелі є більярд, кегельбан, тренажерний зал, масажний кабінет, столи для настільного тенісу та настільного футболу. На шостому поверсі - піцерія з оглядовим майданчиком на Кременець. Є на території «Панорами» і приватна картинна галерея та галерея скульптур. Біля готелю розташований літній майданчик та озеро, де можна порибалити. Також — дитячий майданчик (дитячі атракціони, гірки, батути), відкритий басейн та фінська сауна. На літньому майданчику є кафе «Зимовий сад», «Винний зал», фаст-фуд та безкоштовні мангали. У вихідні дні тут організовують концерти відомих виконавців та розваги для дітей.

Контакти та замовлення за тел.: 0-96-585-45-34, 0-97-951-11-11.

Відпочинковий комплекс «Вірля» (с. Кімната, Кременецький район)

Тут можна чудово провести час на лоні природи з вудкою в руках, є навіть трофейна рибалка. Вартість оренди будинку в будні 500 грн/доба, на вихідні (п'ятниця-неділя) 600 грн/доба. У кожному є дві кімнати з двома ліжками, санвузол з душем, а також кухня з холодильником електроплитою, чайником та посудом. Водопостачання в будинках – із власної свердловини. У кожному котеджі є Інтернет, холодна та гаряча вода, душ, туалет. Основне, за чим сюди їдуть, – риболовецький став. Вартість риболовлі на ставі «Вірля»: денна – 200 грн, добова – 300 грн, денне спінінгування – 100 грн, спортивна риболовля - 30% від вартості. Норма вилову: денна – 2 коропа, амура або товстолоба;  добова – 3 коропи, амура або товстолоба; денне спінінгування – без обмежень.
Короп, амур або товстолоб менше 1 кг і більше 3-х кг треба відпускати назад у водойму. Карась, плітку, краснопірку в норми вилову не входять.
Вся риба виловлена вище вказаної норми, і яку риболов бажає забрати чи приготувати на місці, має бути викуплена згідно установлених тарифів: короп, амур - 100 грн, товстолоб -50 грн.
За більш детальною інформацією: 0968168223, 0636863847 – Віктор.

Туристично-відпочинковий комплекс «МішиН-СіТі» (Заліщицький р-н)

У «МішиН-СіТі» можна скуштувати страви європейської та староукраїнської кухні в ресторані на 250 місць, а також страви з мангалу у барі на 52 місця. У комплексі є 11 двомісних номерів «люкс», 3 двомісні номери vip-класу – це комфортабельні номери оснащені кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, телефоном, міні-баром, безкоштовним Wi-Fi. Вартість проживання у люксі – 500 грн за добу, а у номерах vip-класу – 900 грн. На березі озера з лебедями, розміщені також чотири котеджі, з вікон яких відкривається чудовий краєвид на грабовий ліс. Біля кожного будинку - ошатний дворик з садовими меблями та мангалом. Кожен котедж нагадує міні-замок з дотриманням українських традицій. Будинок складається з передпокою-гардеробної, вітальні, двох спалень та ванної. Вартість проживання у будиночку – 1200 грн на добу. Харчуватись можна у ресторані. На території закладу є басейн з водними гірками – 100 грн/год, для проживаючих – 150 грн/день. Серед розваг – ще катання на квадроциклах, на катамарані, оренда велосипеда. Є футбольний та волейбольний майданчики.

Замовлення за тел.: +38 (03554) 4-34-31 – ресепція; +38 (03554) 4-34-30 – ресторан; +38 (03554) 4-34-32 – бухгалтерія.

Приватний зоопарк «Крайня хата» (село Торське Заліщицького району)

У приватному зоопарку в просторих вольєрах живуть екзотичні для наших країв тварини – леви, ведмеді, верблюди, лама, парнокопитні, мавпи, птахи, страуси, бобри, нутрії, кози та свині різних порід. Виставка тварин працює щодня з 9.00 до 20.00. Вхід для однієї особи – 30 грн. Неподалік від Торського є урочище Червоне, там можна організувати пікнік для всієї родини, сходити на водоспад та насолодитись чудовими краєвидами. Додаткова інформація за тел. 0-97-148-38-88.

База відпочинку «Над стрипою» (Скоморохи, Тернопільська обл.)

Розташована на території Національного природного парку «Дністровський каньйон», неподалік від села Скоморохи Бучацького району на території близько 4 га. На базі є три двоповерхові будинки, з дво-, три- та чотиримісними номерами, окрема садиба в етностилі «Гостинний двір» та два автотрейлери. Влітку база може прийняти до 100 осіб, взимку – до 80. Усі номери мають санвузол, душову, опалення, холодна та гаряча вода - цілодобово. На території є озеро з катамаранами; лазня; ігровий майданчик (настільний теніс, більярд); футбольний, волейбольний, баскетбольний майданчики; дитячий майданчик з батутами та гойдалками; танцювальний майданчик. Вартість проживання у номерах блочного типу зі спільним санвузлом: двомісні – 250 грн, тримісні – 450, чотиримісні – 500 грн. Номери покращеного типу у «Гостинному дворі»: за два номери — 800 грн. Харчування в їдальні: комплексний сніданок – 60 грн, обід – 100 грн, вечеря – 65 грн. Також пропонують екскурсійні програми, сплави Дністром, прогулянки до водоспадів, екстремальне джип-раллі, обслуговування корпоративних заходів та дитячих груп. Інформація за тел. 0-96-382-27-57.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up