Де у Тернополі можна безкоштовно набрати води. Дивіться інтерактивну карту!

Де у Тернополі можна безкоштовно набрати води. Дивіться інтерактивну карту!
  • 21-22 червня у місті запланували промивання водопровідних мереж. Без води залишиться одразу кілька мікрорайонів та деякі прилеглі населені пункти.
  • Ми підготували інтерактивну карту, де можна набрати води безкоштовно.

У зв’язку з технологічною необхідністю і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних мережах, з 01 год 21 червня до 23 год 22 червня буде тимчасово припинено водопостачання у деяких мікрорайонах міста та прилеглих населених пунктах. 

Де не буде води

У комунальному підприємстві «Тернопільводоканал» повідомили, що водопостачання не буде у мікрорайоні «Сонячний», «Аляска», «Північний», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також довколишніх сіл.

З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» і «Старий парк» (однак на вулицях Клінічна, Коцюбинського та Підгородня можливі перебої у водопостачанні), вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).

Відео дня

Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

Адреси колонок-качалок

Як повідомляють у КП «Тернопільводоканал», у місті є 40 колонок–качалок з допомогою яких можна набрати воду. Вони розташовані у різних мікрорайонах міста.

На інтерактивні карті можна побачити адреси та розташування качалок:

Деякі качалки замінили на нові – німецькі. Зокрема, на вулиці Полковника Нечая комунальники встановили першу німецьку колонку-качалку. Ще одна з’явилась на вулиці Збаразькій біля зупинки громадського транспорту.

Також комунальники нагадують, що свердловини можуть мати різну глибину, тому в деяких місцях качати воду доведеться довше.

Також тернополян закликають періодично прокачувати воду в таких качалках біля ваших будинків а у випадку поломки чи несправності – повідомляти про це працівників водоканалу. 

А ви користуєтесь колонками–качалками? Проголосуйте!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Надія Сеник

    На Бульварі Куліша як відкрили ту колонку так вона й не працює.
  • Ната Шевчук

    На східному масиві Лесі Українки 5 важко качати помпу. Треба двом людям це робити
  • Vasil Chizhov

    Скільки перед виборами мера лунало з вуст "теперішнього", що мов, ще рік і більше невиключатимуть ніколи, бо переходимо на нову сисиему очищення, бла-бла-бла.
    Депутати, активісти мовчать, тому що все "підм'ято"
  • Читач68

    На мапі неправильні адреси деяких будинків на Східному Масиві. Звідки така мапа?

keyboard_arrow_up