Партнер рубрики Події

Депутату не сподобалось, що актори говорять про "труси і шльондру". Тарас Білан проти серіалу "Школа"

Депутату не сподобалось, що актори говорять про "труси і шльондру". Тарас Білан проти серіалу "Школа"
  • Перенести показ серіалу "Школа" на каналі "1+1" після 22.00, - з таким клопотанням виступив депутат Тарас Білан на сесії міської ради 5 жовтня.
  • Пропозиція викликала бурю емоцій у депутатів та міського голови.
  • Спершу пана Білана не підтримали. Але під час повторного голосування "за" проголосували 33 депутати.

Тарас Білан  просив депутатів міськради підтримати його звернення, яке хоче надіслати власнику телеканалу "1+1", Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення, Міністерству освіти України та Міністерству культури України.

- З понеділка до четверга о 20.30 на каналі "1+1" транслюється серіал "Школа. Недитячі ігри", - каже Тарас Білан. - Серед іншого, в одній з серій з уст акторів, яким ще не виповнилось 18 років звучали наступні фрази: "манала", "шльондра", "труси порвали", "Мені потрібні докази того, що ми зустрічаємось, котику. Ти мене зараз поцілуєш при всіх, а ввечері усе решта". Мій пацан вдома дивиться це і в нього таке враження, що тато - мажор, а дядько - Сергій Віталійович", який захистить і все "рішає" у школі. Складається враження, що у цьому серіалі крім пропагування сексу між неповнолітніми, розкішного безтурботного життя на халяву більше нічого немає. 

Тарас Білан просить перенести показ серіалу після 22.00. Депутат каже, що розуміє, що заборонити показ цього серіалу не може, але нехай хоча б перенесуть час показу. Перед голосуванням депутати жартували, що потрібно доручити Тарасу Білану моніторинг серіалів. Спершу депутати не підтримали проект, "за" проголосувало лише 18. Але на підтримку Тараса Білана став ще один депутат, який прокоментував, що йдеться взагалі про професію вчителя та її престижність. Після цього міський голова запропонував повторно поставити пропозицію на голосування. Цього разу "за" проголосували 33 депутати. 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Oksana Vitovich

    Не подобається ,не дивись
  • пьотр

    шостий рік не дивлюсь тб. Сплошні плюси)))
  • Надя Ксенич

    Це не є для дітей мені не подобається
  • Юля Глиняная

    Показують реальні наслідки необдуманих вчинків. Взаємовідносини батьки -діти, проблема з наркотиками, алкоголем, сексом.... там стільки тем, стільки думати! Хай дивляться! Чи краще, щоб вони все спробували на власній шкурі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up