Партнер рубрики Події

Деякі "айдарівці" дезертирували зі зброєю та чинять злочини в різних містах України


Деякі "айдарівці" дезертирували зі зброєю та чинять злочини в різних містах України
Заступник командиру батальйону територіальної оборони "Айдар" Євген Пташник повідомив про дезертирство деяких бійців цього військового формування.

Заступник командиру батальйону територіальної оборони "Айдар" Євген Пташник повідомив про дезертирство деякіх бійців цього військового формування

Про це він заявив у ефірі Еспресо.TV.
"Йде перевірка, йде робота з формування нового штату батальйону, йде очищення батальйону від осіб, які потрапили туди різними шляхами. Дуже багато туди потрапило так званих "тітушек", які прийшли для того, щоб отримати зброю і грабувати населення, а не для того, щоб воювати і захищати країну. Таких ми будемо позбуватися", - заявив Євген Пташник.

За його словами, під час формування батальйону командири не встигли якісно підібрати особовий склад, бо через інтенсивні бойові дії на це не було часу.

Відео дня

"Батальйон формувався в травні, коли сепаратисти почали наступ, і ми потім практично не виходили з бойових дій, але робили все, що в наших силах", - сказав заступник командира.

"І зараз ось "чистимо". Близько 30% почистили, але частина людей, які перебувають зараз у Києві, іноді зі зброєю, втекли. І блокують Міноборони, ходять не тільки по Києву, але і Тернополю. Звідусіль надходить інформація, що бійці "Айдару" скоюють злочини. По кожному випадку ведуться розслідування", - розповів Євген Пташник.

Раніше він повідомив, що двоє чоловіків на відео з бориспільської траси є бійцями "Айдару.

Нагадаємо, що у понеділок у мережі з'явилося відео, на якому люди у камуфляжній формі, схожі на бійців "Айдару", порушуючи правила дорожнього руху, влаштували бійку на трасі Бориспіль-Київ.

Пізніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про порушення кримінальної справи проти бійців "Айдару", які у понеділок побили на бориспільській трасі чоловіка.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Сволота з Батальйону Айдар.

    Ахуєнне почуття гумору в людини яка давала назву відео.

    Тут насправді прості психологічні механізми.

    Відвоюйте пів-року. Втратьте друзів. Ви бачили їх трупи. Ви бачили кров, смерть. Життя на лінії фронту тратить відтінки. Воно чорно-біле. Людина ховає свого товариша. Зла на весь світ. Ти приїхав з війни. Йдеш по Києву і бачиш цих всіх зачесаних виєбків. Ресторанчики. Мохіто. Різдвяні свята. А тобі сняться трупи. І на тебе дивляться як на буйного. Звичайно це трохи нервує.



    Я памятаю як під час майдану ми зайшли в якусь львівську кафешку. Там стріляють людей, повідомляють що в Київ ввели війська, ми думаємо про організацію польових шпиталів. А в кафешці улибочкі, айфончики, гарячий шоколад і вся хуйня. Чесно, в людей які там сиділи хотілося розрядити декілька магазинів.



    А тут війна.



    Звичайно влада зіграє на цих психологічних механізмах. Кожне протиріччя між людьми буде використано проти них. Кожен розєднуючий фактор буде посилено в сотні раз за допомогою брехливих ЗМІ і продажниж журнашлюх.



    Усвідомте в якій жопі ми знаходимося. Не ведіться на це. Не називайте так відео.

    Ворог в нас один.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up