Діти голодні, а батьки п'яні: на Київській врятували двох хлопчиків

Діти голодні, а батьки п'яні: на Київській врятували двох хлопчиків
  • Патрульні, спільно із представниками соціальної служби та служби у справах дітей, тимчасово вилучили у батьків двох хлопчиків 3-х і 4-х років, які проживали у неналежних умовах.
  • Надалі цією сім'єю займатимуться соціальні працівники.

26-го жовтня інспектори відділу зв'язків із громадськістю у складі мобільної бригади, здійснили черговий рейд у сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, повідомляє пресслужба патрульної поліції Тернопільської області.

Відвідавши одну з таких сімей, що на вулиці Київській, вони побачили неналежні умови, в яких проживають два хлопчики трьох та чотирьох років. Брудний одяг та голодні діти, а поряд — батько та мати з ознаками алкогольного сп'яніння, які доказували інспекторам, що діти живуть в належних умовах та в достатку.

Відео дня

З огляду на з'ясовані обставини, поліцейські не могли далі залишити дітей за адресою проживання. Вони, разом із працівниками соціальних служб, оформили всі необхідні документи для негайного вилучення хлопчиків із сім'ї. Малеча зраділа такому рішенню, швидко зібрали речі та разом із патрульними поїхала до Тернопільського центру соціальної реабілітації дітей. Надалі цією сім'єю займатимуться соціальні працівники.

— Шановні громадяни, якщо вам відомі випадки неналежного виховання дітей або про факти домашнього насильства, не залишайтесь осторонь — телефонуйте на спецлінію 102, — закликають патрульні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up