Партнер рубрики Події

Діти знають, як заробляють Овод, Проць, Прохира та Бронецький

Діти знають, як заробляють Овод, Проць, Прохира та Бронецький
  • "Відомі люди очима дітей" - рубрика, яка щопонеділка виходить в газеті "RIA плюс" та щонеділі в інтернет-виданні "20 хвилин".
  • Відтепер ми публікуємо ще й фото наших маленьких експертів, які придумують тернополянам нові професії. 

У цьому випуску експертами рубрики були 5-річні Макарчик Філь та Олександра Омелянчук.

У попередньому випуску експертами були 3-річний Богданчик Томчук і 4-річний Устимчик Овод. Нові професії вони вигадували для Аліни Френдій, Уляни Гавур, Володимира Рибака та Наталії Червак. 

Тарас Овод - заступник керівника відділу IT банку

Цей дядько працює гарно в церкві. Він молиться, хреститься і читає молитви, заробляє мільйон грошей.

Цей тато працює так, як наш тато. Він ремонтує телефони. Може розібрати їх і зібрати, щоб вони знову дзвонили.
 

 

 

Вікторія Проць - власниця магазину дитячого одягу

Вона - перукар. Стриже машинкою  і сушить феном волосся. Ця тьотя заробляє 100 грошей копійками, я стрижусь, щоб бути класним і матьорим.

Ця тьотя працює моделлю. Ходить в різних платтячках. Їй роблять макіяж, чіпляють заколочки. І вона ходить на каблуках.
 

 

 

Вікторія Прохира - економіст бухгалтерської діяльності

Ця тьотя заробляє працює в їжі. Вона готує їсти на базарі для жінок і хлопців. Робить то для того, щоб заробляти безкінечно, їй це подобається.

Ця тьотя працює перукарем. Вона ріже кінчики кому треба. Гарну стрижку робить. І ще вона робить бровки.


 

 

Назар Бронецький - адвокат, юрист

Цей дядько працює в готелі. Він там відпочиває і їсть там. А всі дають йому за то гроші і отак він заробляє.

Він заробляє багато пребагато грошей. Якшо шось порветься,  то він зашиває. Є така професія, коли шиють.

 

 

Якщо ви хочете стати одним з героїв цієї рубрики, чи зробити сюрприз друзям, рідним, пишіть автору рубрики а електронну скриньку [email protected] або у facebook. Щоб потрапити в рубрику потрібно надіслали своє якісне фото, вказати прізвище, ім'я та справжню професію. Якщо ви маєте малюка віком від  4 до 6 років, теж пишіть у facebook.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up