Партнер рубрики Події

"Диявольський шабаш": У Чорткові жорстоко розстріляли собак

"Диявольський шабаш": У Чорткові жорстоко розстріляли собак

1 січня на території чортківського сміттєзвалища нелюди розстріляли безпритульних собак.

Про це написала місцева жителька у групі "Чортків безпритульні тварини".

"Жахи продовжуються... 1 січня 2022 року був розстріл собак на території чортківського сміттєзвалища. Нелюди зайшли на приватну територію яка належить комунальному підприємству Чортківської міськради та почали диявольський шабаш.

Собака Барон який прожив там 6 років служив вірою і правдою розстріляли пострілом в серце.Прощавай малий...більше ніколи ми не зможемо вгостити тебе смаколиком... Більше ніколи ти не вибіжиш на зустріч та не повиляєш нам хвостиком", написала Юлія у групі та додала декілька світлин.

Відео дня

Під постом десятки коментарів, люди шоковані таким вчинком.

"Завжди між людьми були, є і ,( як це не хочеться ), будуть виродки - садюги. Маскуються, хрестяться, а Бога в серці немає. Бо серця немає, - холодна каменюка... Дуже шкода беззахисних собачок", написала Оксана Морозюк.

"Я просто в шоці! Це жах, і ці "люди" десь ходять попри нас і наших дітей, це дно людської свідомості(як рука піднялась?) очевидно розуміючи свою безкарність", написала Ліля Мостівська Іваськів.

"Безсовісні люди або можливо безсовісне керівництво, чорти з Чорткова надіюсь їх найближчим часом то саме жде", Irina Kaydan

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Paul Luchka

    Такі люди така країна.
  • Natalia Grabova

    Гірше звірів
  • Valentyna Sagaidak

    Нелюди людиска!
  • Читач52

    Собак треба в притулок, однозначно, а не кидати напризволяще, ось тих это як то кажусь пропылесосил и бросил, стрiляти треба в першу чергу.

keyboard_arrow_up