Дизайнером, поліцейським та вовчиком: ким мріють стати тернопільські дітлахи, коли виростуть (ОПИТУВАННЯ)

Дизайнером, поліцейським та вовчиком: ким мріють стати тернопільські дітлахи, коли виростуть (ОПИТУВАННЯ)
  • Міжнародний день захисту дітей відзначають 1 червня, однак через карантин всі масові заходи до свята скасували.
  • Журналісти «20 хвилин» запитали у тернопільських дітей, про що вони мріють.

Хоча у місті погода змінюється чи не кожну годину, у Центрі та в парках багато тернополян з дітьми. Хоча масові заходи і скасували, багато малечі з батьками все ж святкують та відпочивають.

Думки тернополян стосовно скасування свят та масових заходів розділилися. Хтось вважає, що це потрібно було робити, адже є ризики розповсюдження коронавірусу. А дехто навпаки вважає, що цього робити не варто було і дітей позбавили свята. Нагадаємо, минулого року до Дня захисту дітей у місті проходило багато заходів. На Театральному майдані облаштували ігрові локації, влаштували концерти, конкурси та спортивні змагання для малечі, дитячі виставки тощо.

Журналісти «20 хвилин» запитали у дітей, про що мріють.

Відео дня

Христина, навчається в 2 класі:

Я знаю, що сьогодні святкують День захисту дітей. Коли я виросту, я хочу робити манікюр. Поки що я відпочиваю вдома, бо почались канікули. За школою через карантин не сумую.

 

 

Людмила, домогосподарка:

У Христинки кожного дня нова мрія про майбутню професію. Коли я була дитиною, то в нас були прості мрії – навіть ходити на гуртки, бо в невеликих містечках ніякого вибору не було. Стосовно того, що скасували заходи до Дня захисту дітей, то думаю зробили правильно.   

 

 

Віка, ходить до садочку:

Коли я виросту – хочу стати вовчиком. Я хочу повернутися до дитячого садочку. Я люблю бігати, стрибати та гратися з іншими дітками.

 

 

 

Надія, медпрацівник:

Зараз діти мають багато можливостей, не те, що раніше, коли ми були малі. Мої діти та онуки мали щасливе дитинство. Для мене це головне. Коли я була дитиною, то хотіла стати бухгалторм. Отримала освіту, але жодного дня не працювала по спеціальності. Поки карантин – доглядаю свою онучку.

 

Данило, ходить до садочку:

Я хочу стати великим. Коли я виросту – стану поліцейським.

 

 

 

Андрій, приватний підприємець:

Коли я був дитиною – також хотів бути поліцейським, але став підприємцем. Я думаю, що святкування до Дня захисту дітей не варто було скасовувати.

 

 

Ліза, навчається в школі:

Я мрію стати дизайнером, коли виросту. Для цього я добре вчусь в школі. Часто малюю, намагаюсь робити це гарно. Вигадую різні малюнки.

 

 

 

Наталя, пенсіонерка:

Я думаю, що дарма скасували святкування до Дня захисту дітей. У нас і так лишилося мало свят, тим паче дитячих. Навпаки – краще б щось організували для дітей.   

 

 

 

Опитування

Як вважаєте, чи варто було скасовувати масові заходи до Дня захисту дітей?

А про що мріють ваші діти? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up