Партнер рубрики Події

"Для моєї сестри це остання надія": допоможіть у боротьбі з раком матері двох дітей з Монастирищини

"Для моєї сестри це остання надія": допоможіть у боротьбі з раком матері двох дітей з Монастирищини
  • У 28-річної Ірини Гринчишин з села Вістря, що на Монастирищині, виявили саркому м'яких тканин. З раком жінка бореться вже більше року. 
  • Врятувати її може лікування в Німеччині. Коштів жінка не має. Усі заощадження вона витратила на лікування в Україні. Окрім того, у неї двоє маленьких дітей.

- Допоможіть врятувати мою сестру, - із таким проханням до редакції "20 хвилин" звернулась жителька села Вістря, що на Монастирищині, Зоряна Бпранецька. 

Зі сльозами на очах вона розповіла, що її сестрі діагностували рак. Зараз вони стукають у всі двері та звертаються до небайдужих людей, щоб зібрати кошти на операцію за кордоном. 

Відео дня

- Ми лікувались від раку понад рік тут в Україні, - розповідає пані Зоряна. -  У київській клініці просто розводять руками. Ми подали запит у німецьку клініку. Там нам погодились допомогти. Зараз роблять молекулярний аналіз, на який витратили всі заощадження. Ми зібрали ці гроші, проте далі нас чекає операція, що вартує ще більше. Суму лікування ще не назвали, але грошей у нас практично не залишилось. Це лікування - остання надія для моєї сестри. Ми віримо, що все буде добре з Божою поміччю. 

У Київській клініці жінці сказали, що пухлина прогресує. Зараз пані Ірина практично не може піднятись з ліжка. У неї двоє синів, які ходять до школи. 

- Ми віримо, що все буде добре. Це наша остання надія, - каже пані Зоряна. - Сестра тримається, проте без допомоги людей ми не зможемо. 

Довідка: 

Перерахувати гроші можна на рахунок ПриватБанк:-

5167 4901 9342 1196 сестра  Ірини Зоряна Баранецька

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ок

    Іринка померла місяць назад... Вічная пам'ять...
  • Анатолій

    Вкажіть вірний номер картки!
  • Інна

    Господи допоможи! Перевести кошти намагалась - пише: "Шановний клієнте. Зазначену картку одержувача не знайдено в ПриватБанку".. Чи такий номер картки? Вона дійсна?
  • Diana Shavlis

    БОЖЕ,ДОПОМОЖИ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up