Для вимірювання тепловтрат, шуму і не тільки: голови ОСББ можуть отримувати обладнання для обстеження будинків

Для вимірювання тепловтрат, шуму і не тільки: голови ОСББ можуть отримувати обладнання для обстеження будинків
  • В управління житлового-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради голови ОСББ можуть безкоштовно отримати спецобладнання для обстеження багатоповерхового житлового фонду. 
  • Як це зробити та що можна використати - про це у матеріалі. 

У міській раді Тернополя повідомили, що в управлінні житлового-комунального господарства, благоустрою та екології в наявності є тепловізор, яким можна визначити не лише втрати тепла через огороджуючі конструкції (стіни та вікна), а й стан внутрішньобудинкових мереж та приладів опалення.

Серед спецобладнання також є: пірометр, люксометр, шумомір, газоаналізатор СО2, анемометр-термогігрометр, мультиметр, детектор прихованої проводки, ендоскоп, тестер е-скла, логери вологості та температури, лазерна рулетка.

Для того, щоб безкоштовно отримати дане обладнання для визначення санітарно-технічних параметрів будівель, необхідно звертатись в сектор з питань енергозабезпечення управління ЖКГ за адресою вул. Миколая Коперника,1 каб. 209 тел. (0352)52-58-33.

Відео дня

Відповідні документи заповнюється на місці. Обов’язкова печатка юридичної особи, які мають статус ОСББ, ОСН-БК, управителя житлового фонду, комунальної установи Тернопільської міської ради.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дмитро Сана

    За чиї кошти це буде придбано? Платників податків?
  • Halyna Panas

    І від того стане тепліше!
    Це так би гроші державні красти,зараз нема в що вкладати.

keyboard_arrow_up