Партнер рубрики Події

Додаток «Дія» не працює через голосування за фаворитів на нацвідборі Євробачення

Додаток «Дія» не працює через голосування за фаворитів на нацвідборі Євробачення
  • Триває фінал національного відбору на Євробачення 2024. Переможця фіналу нацвідбору визначать за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Глядацьке онлайн-голосування проходить у додатку Дія.
  • Однак тернополяни повідомляють, що додаток наразі не працює. 

Тернополяни пишуть, що проголосувати за фаворита наразі неможна. У додатку не відображається опитування та з'являється повідомлення про помилку. 

У «Дії» прокоментували збій у роботі програми.

«Треба трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів», - заявили представники «Дії» і порадили спробувати «проголосувати через декілька хвилин».

Відео дня

Також повідомлення про технічний збій з'явився під час трансляції нацвідбору. 

Довідка
За право представляти Україну у Швеції змагаються 11 учасників: YAKTAK, INGRET, дует NAZVA, ANKA, Drevo, дует alyona alyona & Jerry Heil, MÉLOVIN, SKYLERR, гурти Ziferblat, YAGODY й NAHABA.
 

О 21:20 лінії голосування закрили. Глядачі у коментарях трансляції обурились, що не змогли проголосувати, оскільки додаток так і не відновив роботу. 

О 21:45 телеведучі повідмили, що якщо роботу додатку найближчим часом вдастья відновити – українці ще зможуть проголосувати. 

А чи працює додаток у вас? Пишіть у коментарях! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • от вам і дєржава в смартфонє. так вам і треба смартануті, йдіть купіть собі новий смартик бо ці вже не відкриють дію вашу.
  • semicreatxr

    Чем больше будут пытаться голосовать, тем дольше не будет работать. А мне нужен дия подпись...
  • Вольф Мессинг

    Ні, додаток не працю. Місто Кривий Ріг

keyboard_arrow_up