Партнер рубрики Події

Допоможіть встановити особу чоловіка, тіло якого знайшли у Тернополі поблизу колії

Допоможіть встановити особу чоловіка, тіло якого знайшли у Тернополі поблизу колії

Тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями виявили у Тернополі 14 жовтня близько 3:30.

Його знайшли неподалік стрілочного переводу на залізничному мосту, що проходить над вулицею Крушельницької.

Ушкодження загиблого, кажуть правоохоронці, характерні для переїзду потягом.

На вигляд чоловікові 50 років, худорлявої тілобудови. Волосся сиве. Був одягнутий в балонову куртку, джинси синього кольору, сіру сорочку, коричневу кофту та черевики.

Відео дня

Відомості про дану подію внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 276 частина 3 ККУ – Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей.

Можливо хтось впізнав або розшукує дану особу чи знає, що схожа людина не повернулася цієї ночі додому, повідомляйте на лінію “102″ або за номером телефону: (097) 000-73-86.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    на такому фото не дуже впізнаеш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up