"Досі не віриться, що його вже немає": уже відомо, коли поховають голову Кременецької райради

"Досі не віриться, що його вже немає": уже відомо, коли поховають голову Кременецької райради
  • Життя голови Кременецької райради Володимира Стефанського обірвав коронавірус 22 травня. 
  • Сьогодні у Кременецькому районі оголосили День жалоби з цього сумного приводу. 
  • Похорон відбудеться 23 травня о 12.00 у рідному селі Володимира Стефанського.

- З глибоким сумом повідомляємо, що раптово перестало битись добре і чуйне серце нашого керівника, щирої і порядної людини - Стефанського Володимира Ананійовича. Ми, працівники виконавчого апарату районної ради, висловлюємо щире співчуття родині та близьким. У скорботі низько схиляємо голову та молимося за спокій його душі. Вічна та світла Вам пам’ять. Така сумна звістка сколихнула Тернопільщину вчора, 22 травня, - говорять колеги.

У Кременцькому районі 23 травня оголосили Днем жалоби. Голову райради поховають сьогодні у селі Великий Кунинець, де він проживав. 

-"Тату, ми тебе дуже сильно любимо. У зв'язку з ситуацією, публічних похоронів не буде. Помоліться, будь ласка, за нього", -  пише у соцмережі син покійного. 

Відео дня

На похороні дозволили бути лише кільком людям 

Похорон відбудеться о 12.00. Тіло покійного із лікарні одразу повезуть на кладовище. На похороні дозволили бути лише кільком родичам та двом представникам влади. 

Дружина покійного зараз перебуває закордоном. Попрощатись з чоловіком вона не зможе. Жінка опублікувала зворушливий допис в соцмережі. 

За сумним збігом сьогодні мала святкувати своє 45-ліття. 

Як розповідають друзі Володимира Стефанського, він був релігійною людиною. Тож ховатиме його кременецький священник, прихожанином церкви якого він був. 

У рідних Володимира Стефанського теж виявили СOVID

Як повідомляють власні джерела "20 хвилин" у Кременці, у одного з синів та мами Володимира Стефанського теж підтвердили коронавірус. Тривалий час вони втрьох лікувались під наглядом медиків вдома. 

COVID-19 підтвердили також в одного із заступників голови райради. 

- Володимир Стефанський до останніх днів залишався в курсі усіх подій в районі. Допомагав хворим на коронавірус і сам відмовлявся вірити, що захворів, - пишуть у соцмережах кременчани. 

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття родині, друзям, колегам і усім, хто знав Володимира Стефанського. Вічна пам’ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (64)
  • Mariya Lykhach

    🙏🙏🙏
  • Татьяна Блах

    Царство небесне
  • Марта Гринчак

    Царство Небесне🙏
  • Ніна Гнатюк

    Вічна пам'ять.Царство небесне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up