Два дні горіло сміттєзвалище в Малашівцях (ОНОВЛЕНЕ)

Два дні горіло сміттєзвалище в Малашівцях (ОНОВЛЕНЕ)

На другий день площа пожежі зменшилася зі 100 до 70 квадратних метрів.

30 червня рятувальники продовжили ліквідацію пожежі на полігоні твердих побутових відходів, повідомила пресслужба управління ДСНС в Тернопільській області.

Площа пожежі сміття на полігоні твердих побутових відходів в селі Малашівці Тернопільської територіальної громади становила уже 70 м.кв.

Відео дня

На місці події працювали 4 одиниці техніки ДСНС та 16 рятувальників. Додатково було залучено 8 одиниць техніки комунальних служб.

Нагадаємо, 29 червня в селі Малашівці Тернопільської територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа сміття на полігоні твердих побутових відходів на площі орієнтовно 100 м.кв. Глибина залягання сміття в осередку пожежі – до 10 метрів.

На місце події було залучено черговий караул 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління в складі 2-х відділень, ОКЦ та оперативна Головного управління. Також, на місці події працює 2 трактора та самоскид, що здійснюють просипку відсівом осередків пожежі.

Площа пожежі становила орієнтовно 100 м.кв. До гасіння пожежі всього залучено:

- від ГУ ДСНС – 4 од. техніки (в т.ч. 3 АЦ) та 16 чол. о/с.

- від комунальних та інших служб – 5 од. допоміжної техніки. Організовано безперебійну подачу води на гасіння шляхом її підвозу.

30 червня о 17.40 пожежу на полігоні твердих побутових відходів у с.Малашівці, ліквідовано.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тарас Панчишин

    Новий метод видобутку газу !

keyboard_arrow_up