Партнер рубрики Події

Другий півфінал нацвідбору на Євробачення-2020: де і коли дивитися

Другий півфінал нацвідбору на Євробачення-2020: де і коли дивитися

Сьогодні, 15 лютого, увечері відбудеться другий півфінал нацвідбору на пісенний конкурс "Євробачення-2020". За право представляти Україну на сцені в Роттердамі боротимуться 16 виконавців.

Перший національний відбір відбувся минулої суботи, 8 лютого. У фінал пройшли KRUTЬ, Go_A і Jerry Heil.
З другого півфіналу до фіналу потрапить троє учасників, які приєднаються до фіналістів з першого етапу відбору.
Другий півфінал Нацвідбору Євробачення 2020 розпочнеться вже сьогодні, 15 лютого, о 19.00.

Як проходить відбір на Євробачення в Україні

Національний відбір на Євробачення проходить в три етапи, Цього року півфінали відбудуться 8 і 15 лютого, а фінал 22 лютого. Переможця визначають телеглядачі спільно з членами журі.  

Хто буде на відборі на Євробачення 15 лютого:

1. MOONZOO FEAT. F.M.F. SURE

Відео дня

2. FO SHO

3. Еліна Іващенко

4. Олександр Порядинский

5. GARNA

6. KHAYAT

7. David Axelrod

8.TVORCHI...

Другий півфінал відбору на Євробачення - де дивитися:

З 2016 року національний відбір на Євробачення в Україні спільно проводять канали СТБ та UA: Перший. Їх будуть показувати на ТБ, початок трансляції - о 19:00.

Перший півфінал відбору на Євробачення 2020 можна дивитися онлайн, канали будуть вести трансляцію на Youtube. Подивитися відбір на Євробачення 2020 онлайн можна на сайті УНІАН. Побачити пряму трансляцію Нацвідбору на Євробачення-2020 глядачі зможуть на суспільних каналах UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА.

Також Нацвідбір покажуть на онлайн-платформах Суспільного:

  • фейсбук-сторінках UA: Євробачення та UA: ПЕРШИЙ;
  • ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ;
  • у мобільному застосунку suspilne.tv.

Суспільне радіо робитиме живі включення з Нацвідбору — слухайте на UA: Українське радіо.

Фінал конкурсу на своїх хвилях транслюватиме UA: Радіо Промінь.

Як обирати:

Обрати представника від України на Євробачення-2020 глядачі зможуть за правилами голосування. Результати голосування глядачів (50%) і суддів (50%) додадуть і за підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то перевагу матиме той, за кого проголосувало більше глядачів. Нагадаємо, Євробачення 2020 стартує 12 травня у Роттердамі.  А за кого ви будете уболівати? Хто з наших виконавців має поїхати на Євробачення? Відповіді пишіть в коментарях.

Як проголосувати в ефірі за учасника Нацвідбору?

Голосування за учасників Нацвідбору в Україні проходить шляхом СМС. Після того, як усі претенденти на участь в Євробаченні-2020 представлять свої пісні, відкривається лінія для голосування — проголосувати можна за допомогою СМС, яке слід відправити на номер 7766 з порядковим номером виступу учасника, який вважається кодом кожного півфіналіста. Вартість СМС для голосування на Нацвідборі становить 0,94 грн.

Після того, як лінію голосування закриють, бали з СМС глядачів і журі підсумовують. Перші три півфіналісти, які наберуть більше балів за підсумками голосування, пройдуть у фінал. Слід зазначити, що проголосувати за кожного учасника можна лише один раз.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Таня Шпікула

    Тернополяни у фіналі!!! Супер, молодці❤️
  • Будівельний маркет Дві Правих

    Наші Тернополяни м молодці))
  • ВолодяУкраїна!!!

    Fo sho я буду за них круті дівчата !!!
  • Світлана Фостик

    Обов'язково.Тут  сильніші  виконавці ніж у  перщому  відборі!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up