Партнер рубрики Події

На Чортківщині вогонь охопив три будівлі

На Чортківщині вогонь охопив три будівлі
  • 13 травня вогнеборці 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у  Тернопільській області двічі виїжджали за викликом.
  • В обох випадках вогонь охоплював приватні господарські будівлі.

Близько 13 години рятувальники отримали повідомлення про пожежу у селі Бобрівники Монастириської громади Чортківського району, розповідають в ДСНС.

Загорілася господарська будівля на території приватного подвір’я одного з місцевих жителів. Полум’я швидко поширювалося і встигло перекинутись на дві сусідські будівлі. Пожежа знищила покриття і перекриття трьох споруд на площі 130 м², а також домашні речі і 4 куби дров.

Відео дня

Із надзвичайною подією боролись черговий, резервний караули та мобільна оперативна група 19-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го загону. Вогнеборці загасили загоряння і не дали йому розповсюдитись на будівлі, що розташовувались поряд.

Через дві години вогонь знову охопив господарську будівлю, але вже у селі Нові Петликівці Бучацької громади. На цей раз масштаби пожежі були меншими. Вогонь встиг знищити 5 вікон, 4 дверей, речі домашнього вжитку, перекриття і покриття споруди на площі 50 м². Полум'я приборкували рятувальники 9-ї частини.

Що саме спричинило ці дві пожежі і яких збитків вони завдали, наразі з’ясовують.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що вночі з 14 на 15 травня у Кременецькому районі горів будинок з мансардою. Також розповідали, що 4-го травня на Тернопільщині згорів цілий гектар сухостою та автівка.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up