Партнер рубрики Події

Цілий гектар сухостою і автівка. Де горіло на Тернопільщині 4-го травня?

Цілий гектар сухостою і автівка. Де горіло на Тернопільщині 4-го травня?

4-го травня вогнеборці ДСНС Тернопільської області ліквідували 2 пожежі та врятували автомобіль.

О 20:32 у селі Налужжя Микулинецької територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, повідомляють в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області. Площа займання орієнтовно сягнула 1 гектара. Пожежу ліквідував черговий караул 25-го державного пожежно-рятувального поста Головного управління.

До слова, з березня минулого року за підпал посилили відповідальність – покарання 10-15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Зверніть увагу і на штрафи, які доведеться заплатити паліям сухостою.

Відео дня

За зведеннями рятувальників, о 23:07 4-го травня у Тернополі на Об’їзній горів автомобіль Opel Vivaro. Внаслідок пожежі пошкоджено водійське сидіння на площі 0,1 м кв. Незначну займання приборкав  черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини

Під час гасіння автомобіль був врятований.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що на вулиці Микулинецькій у Тернополі горіла суха трава, пожежа охопила 400 м кв. площі. Також повідомляли, що за добу 23-го березня на Тернопільщині згоріло понад два гектари сухостою на території 7 сіл. Наші журналісти також розповідали, що з березня минулого року за підпал посилили відповідальність, але й це зупиняє паліїв.

 

 

Читайте також: 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач72

    За законами -Заборонено палити без дозволу.Не палимо бо законопослуші. Накопичили сухостій на полях і городах, дальше куда звертатися, хто видає дозвіл на спалення кошика гілля,яка  адреса видачі дозволу на спалення гілок, кому платити, скільки коштує дозвіл на спалення????Чи це черговий лохотрон для пересічного громадянина????  Не вирішене в області питання переробки відходів протягом 30 років, а тепер ще свідомо узаконили не вирішену проблему не спалених гілок сухостою?????Все для людей чи проти людей???Де роз'яснення з наданням конкретної допомоги кожному громадянину,.

keyboard_arrow_up