Партнер рубрики Події

Дякую за те, що ми в тилу можемо жити і спати спокійно. Прощаються з Володимиром Сакалюком

Дякую за те, що ми в тилу можемо жити і спати спокійно. Прощаються з Володимиром Сакалюком
  • Він народився на Святвечір і всі навколо казали – його життя буде щасливим. Тепер Борщів опустився навколішки і проводжає кращого з кращих в останню путь.
  • Дуже хороша людина, люблячий батько, чоловік і син, вправний волейболіст і справжній патріот України — таким пам’ятатимуть у Борщеві свого Героя.  

Борщів’яни на колінах зустріли свого Героя Володимира Сакалюка. Він, захищаючи нашу державу від російських окупантів, поклав своє життя на вівтар рідної України. Йому назавжди 48…

Cтрашна звістка знову сколихнула Борщівську громаду. Під час виконання бойового завдання з виявлення та знищення сил противника, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину на Донеччині 12 вересня 2022 року загинув навідник роти охорони однієї із бойових військових частин солдат Володимир Сакалюк, житель Борщева.

Відео дня

— Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, — гірку звістку повідомив начальник Другого відділу Чортківського РТЦК та СП Богдан Вербіцький. — Та нехай добрий, світлий спомин про загиблого Воїна-Героя стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Нехай душа загиблого Володимира знайде вічний спокій. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас — висловив співчуття підполковник Вербіцький.

Сакалюк Володимир Михайлович народився на Святвечір — 6 січня 1974 року у с. Шершенівка Борщівського району. У Героя залишились дружина Іннеса, син Владислав, донька Надія. Втратила найдорожчого сина мама Ольга Михайлівна, оплакують брата сестра Надія і брат Василь.

— Він дуже хороша людина, і став на захист рідної землі і нас із вами з перших днів війни, — поділився голова Борщівської громади Ігор Чопик. — Чуйна людина, гарний сім’янин, чудовий батько і дбайливий син. А ще – вправний волейболіст і справжній патріот України. Щирі співчуття рідним. Вічная пам’ять Герою…

«Сумна звістка для нашої родини. Неможливо підібрати слів, аби висловити свої слова співчуття, — каже Наталя Щирба. — Нехай добрий, світлий спомин залишиться про тебе, братику, назавжди у рідних, близьких, побратимів і тих, хто знав тебе любив та поважав. Сумуємо разом, підтримуємо у години скорботи. Нехай душа знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають».

— Дякую за відкрите, вільне серце. Дякую за те, що ми в тилу можемо мати спокій, мрії, плани. Дякую за справжність, мужність, героїзм, — написала Tanja Kinal. — Спочивайте в мирі. Велике співчуття рідним…

Панахида за загиблим Героєм відбудеться 15 вересня о 19 год. за адресою вул. Лисенка, 5 у Борщеві.Чин похорону відбудеться 16 вересня об 11 год. в Соборі Борщівської Ікони Божої Матері. Поховають Володимира Сакалюка на Алеї Героїв, що на цвинтарі у Борщеві.

 

Редакція щиро співчуває мамі, дружині, дітям, братові і сестрі, родині, землякам, побратимам і всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (559)
  • Надія Солтус

    Вічна і світла пам'ять Герою та Царство Небесне.
  • Оля Осіпова

    Світла пам'ять. Низький уклін Захиснику.
  • Оксана Довгань

    Доземний уклін ГЕРОЮ
  • Неля Стахурська

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up