Партнер рубрики Події

Ексклюзивний гороскоп для кожного знака Зодіаку від тернопільського астролога Івана Круп'яка на 2022 рік

Ексклюзивний гороскоп для кожного знака Зодіаку від тернопільського астролога Івана Круп'яка на 2022 рік
  • Які символи 2022-го року і що нас чекає у ньому?
  • Європейським і Східним календарем на поточний рік поділився відомий місцевий астролог.

 

Знаний тернопільський астролог Іван Круп'як розповідає, що під заступництвом якої тварини ми проживемо наступний рік, а також що нам обіцяють зорі.

Іван Круп'як поділився з нашими читачами Європейським і Східним гороскопами на 2022 рік для кожного знаку Зодіаку!

 — Новий 2022 рік розпочне свою ходу на спадаючому Місяці в суботу на 27-ій місячній добі, коли світило буде знаходитись у знакові Стрільця. Упродовж усього року будуть відчуватися взаєморозуміння, тяга до нових знань, впізнання того, про що ми колись й не думали. Будь-які починання мають бути наповнені оптимізмом. Це рік мінімальних затемнень: два сонячних і два місячних, —  каже пан Круп'як. 

Відео дня

Європейський гороскоп на 2022 рік

Овен

Слід очікувати незвичного року. З пригодами, що спонукатимуть до прийняття рішень вчасно. Це може змінити ваш світогляд. Те, що ніяк не поєднувалось, має шанс злитись воєдино. Не відставайте від ритмів життя в квітні, травні, серпні, жовтні і грудні. Не чіпайтесь за непосильні справи у березні, липні і листопаді. А з початку року вміло приглядайтесь до подій. 

Телець

Рік складається з трьох двійок, ви є другим знаком Зодіаку, а тому ваші можливості посилюються в рази. Правильно обдумуйте і сплануйте свої наміри, особливо на літо та осінь. Безпідставна тривога може появитись у квітні і вкінці року. Саме в цей час зумійте втриматись від всього, що може зашкодити вам і оточуючим. Декому прийдеться різко щось змінювати, на що будуть потрібні час і кошти. Щось важливе купувати добре у червні і вересні, а у січні —  обережно фліртуйте. 

Близнята

У січні стримано придивляйтесь до всього, що діється навколо вас. Не зрікайтесь того, в чому не маєте твердих переконань, це зробите вже у лютому. Неспокій, що закрадатиметься у вашу душу, спонукатиме до усамітнення і глибокого обдумування дій. У травні більше відпочивайте. Якщо у вересні щось буде не по вашому, не зв'язуйтесь зі сумнівними людьми. Кінець зими, початок весни, літо і останній квартал року — ваш час.

Рак

Здебільшого представників цього знаку чекають приємні сюрпризи, які ви  відчуєте вже з початку весни. Але можуть датися взнаки колишні складнощі вже у кінці січня і лютому. Саме в цей час зумійте зберегти стосунки, не наривайтеся на гарячковість, пильнуйте здоров'я. Не запроваджуйте новизни у червні. Завчасно будьте готові до напружених моментів, не відкладайте на останній день. Літо і аж до кінця року принесуть чимало приємних несподіванок. 

Лев

Вас чекає багато цікавих подій, де ви будете почуватись в короні. Хтось може радикально все змінити. Зірватись з теплих, насижених місць і податись в незвідані, але романтичні місця. Не кваптесь цього робити у березні і липні. Якщо ви піддались якійсь інформації, переконанням чи інтуїції, ваш час дій — квітень, червень і вересень. Люди творчі досягнуть високих злетів, спортсмени і винахідники, співаки — визнань і нагород. Прибутковий період очікується восени. 

Діва

Сумарна енергетика року відповідає вашому знакові, розділена на три рівні частини. Не вискакуйте і не вигукуйте різних гасел у кінці березня, кінця липня і серпні, бо можете нашкодити самі собі. Весь інший час має сприятливо впливати на ваші задуми і дії. Якщо у січні приймете рішення щодо особистого життя, можливого повернення до колишнього кохання чи знайомства, то ваш крок вартує уваги. 

Терези

Початок року може принести якісь хвилювання щодо подальших ваших планів, або певних сумнівів. Це може стосуватися як роботи, так і кохання. В лютому вже заспокоїтесь, а у квітні і червні все розвіється і набере інших обертів. На травень плануйте те, що вам найкраще вдається. Впродовж літа і від жовтня аж до кінця року, можна планувати і вирішувати глобальні питання. В цьому році ваша думка щодо ключових питань має бути підтримана і схвалена вдома чи на роботі.

Скорпіон

Будете мати можливість рухатися у ногу з часом — від початку року аж до кінця зими. Опісля щось зміниться: можете зупинити навіть якийсь важливий проєкт через несподіванки, що заганятимуть вас у сумнів. Друга половина року буде більш присвячена налагодженням стосунків, а також очищенні від чогось такого, що вам заважало впродовж довгого часу. Скорпіонів-одинаків чекають особисті приємні зміни у житті. 

Стрілець

Будете  таланити тим, хто проявлятиме оптимізм, скептицизм і активність у всіх сферах життя. Якщо якісь розчарування постануть перед вами вже у березні, то вони можуть нагадати про себе у липні або листопаді. А так, впродовж іншого періоду, зможете легко долати перешкоди, залишати позаду себе тих, хто заважав. Рішучі дії можете застосовувати в особистому житті. До вас може напрошуватися колишня половинка, або хтось переконуватиме, що втрачені стосунки потрібно відновити. 

Козеріг

Рік починається з дня вашої покровительки — суботи у Сатурні. А тому маєте, як кажуть, «розв'язані руки» до всіх справ. Одне, що треба памятати — все потрібно робити вчасно і без затримок. Але в цьому році спокійно спати вам не дозволить Стрілець, бо місяць з початку року буде знаходитись саме у цьому знаці. Сплануйте свій графік та, щоб у серпні і грудні могли відпочити, а у квітні — не нав'язуйте нових ідей. 

Водолій

Вас нічого не зможе стримати, навіть не дивлячись на те, що початок року може закидати різними сумнівами. Особливо це буде стосуватися роботи, особистого життя і подорожей. Особливих перешкод у вас не повинно бути. Хіба що динаміка зменшиться на початку осені, але вже скоро відновиться. Тенденція до впровадження чогось нового, незвичного не буде покидати впродовж усього року, але у травні добре подумайте і розрахуйте свої можливості. 

Риби

Так чи не так, але початок року може кинути вам тінь підозр і розчарувань на тих, ким ви захопилися в минулому році. Ретроградна Венера навіватиме різні думки, але буквально вже у березні, квітні і травні ви побачите інший світ навколо себе. Заспокойтесь у лютому і жовтні, припильнуйте себе і здоров'я. Ваші рішучі дії від березня до жовтня, а також в листопаді. Очікуйте сюрпризів у квітні і вересні. 

Символи року

Новий рік за Юпітеріанським календарем розпочнеться 1 лютого 2022 року, його символом є черепаха. 

— Рік чорносинього водяного тигра розпочне свою ходу 1 лютого 2022 року. Згідно з місячним Юпітеріанським календарем, східні роки настають на другий молодий місяць після Зимового сонцестояння і тому припадають на різні дати. Рік буде носити енергію зрілої юності — найбільше продуктивного і щасливого віку людини, — зазначає астролог. 

Важливі події у новому році відбуватимуться взимку, каже Іван Круп'як.

— Символом року буде черепаха і число «6». Сторона горизонту — північ, пора року — зима. А це значить, що якісь важливі події відбуватимуться взимку і в північних частинах держав, областей, районів і громад. Планета-покровитель року — Меркурій, — каже пан Круп'як. 

Крім того, астролог наголошує і на інших особливостях року. Так, пануватиме солений смак, чутливими будуть нирки, рослина року — просо. День тижня — середа. 

— Побільше вживаймо пшоняної каші, куліша, козацької кухні, — радить фахівець.

Наостанок Іван Круп'як каже, попереднім роком водяного, чорного тигра був 1962 рік. 

Східний гороскоп на 2022 рік

Щур(Миша) 

В загальному рік буде середнім — без великих втрат і прибутків. Тигр немає інтересу до Щура, але йому не подобається його хитрість. А тому зважуйте всі свої можливості, бажання, контролюйте емоції взимку. Дотримуйтесь тієї стабільності, яку маєте. Не розганяйтеся на поворотах. Легше буде водяним Щурам, які відчуватимуть захист стихії року. Розраховуйте на взаємність близьких людей. Подорожуйте, більше впізнавайте.

Віл.Тур.Бик

Вас буде нервувати поведінка норовливого Тигра, який буде почуватися на троні і не захоче звертати увагу на колишні авторитети. Не нервуйтесь без причини і не звинувачуйте когось в своїх слабкостях, бо все залежатиме від вашої натури і харизми. Дійте впевнено і чітко, впирайтесь там, де переконані і не поступайтесь своєму. Ви не будете попереду, але і не позаду.

Кіт, Заєць, Кролик

Котам не дуже подобалися порядки Вола, та й події, що відбувалися, були не завжди втішними і веселими. Іноді ви допускали помилки через друзів чи радників. У рік Тигра буде все навпаки. Ви відчуєте впевненість у собі, справи покращаться вже від весни, а ті, хто вас не розуміє, стануть друзями і добрими помічниками. Побільше змін — це тільки на користь. Проявляйте діловитість і наполегливість.

Тигр

Водяний Тигр вважається найрозважливішим і здебільшого стриманіший. Він зуміє гальмувати забаганки своїх родичів, які рватимуться на різні провокації і радикальні дії. Особливо це стосується Тигрів стихії Вогонь. Тигри мають закладати фундамент новизни на наступні 12 років. 

Дракон

дуже багато різних витівок і не продуманих вчинків Тигра будуть нервувати вас. Це той рік, коли на вас зможуть навалитись чужі проблеми, якщо зі своїми буде впоратись не легко. Вже довгий час вибудувана вами вертикаль може зруйнуватись без вагомих на те причин. Тому вже з перших днів року згадайте все, що насторожує вас. Ви з Тигром — лідери і хтось має поступитись принципам. Здебільшого прийдеться робити це вам. Бо керує — Тигр.

Змія

Рік може навчити вас жити і діяти зовсім по-іншому, ніж це було до того. Отримаєте добрий і дуже корисний для цього урок. Не повзайте там, де вас не чекають  і не жалійте тих, хто сильніший за вас. Ваш коронний час від травня до жовтня. Початок і кінець року вимагатимуть від вас стриманості і обережності.

Кінь

Використайте цей рік на свою користь. Утверджуйте свої мрії і плани. Дійте чітко, цілеспрямовано, безупинно. Якщо взялись за справу, до доводьте її до кінця. Розраховуйте на сторонню допомогу, цікаві випадки і глибоке розуміння друзів і компаньйонів. Проявляйте себе без стримувань, де треба, там стримуйте.

Коза, Вівця

У багатьох випадках зітхнете з полегшенням. Будете відчувати якийсь сторонній захист, впевненість у собі і завтрашньому дні, навіть там, де закрадатиметься насторожливість. В другій половині року можете братись за серйозні зміни, планувати поїздки, купівлі і продажі. Ті, хто якось забули про вас, знову повернуться і можете розраховувати на їхню підтримку і допомогу.

Мавпа

Вмійте перечекати навіть найсильніші потрясіння. Якщо Тигр сколихне вас на початку року -  не кидайтесь в розпач. Все йде за своїм планом. Вам потрібно більше спостерігати і зовсім мало діяти. Розпочаті в минулому році справи зумійте мудро завершити. Проявляйте виваженість, стриманість і Тигр не дістане вас на найнижчому дереві.

Півень

Все змінюється просто на очах, а ви не готові до цього. Це неприємно, але маєте підлаштуватись під ритм. Кукурікайте в тих місцях, де відчуваєте впевненість. Вам вдасться багато всигнути, збагатитись і знайти раціональне зерно для себе і своїх курочок.

Собака

Нарешті і для вас прийшли часи, коли можна діяти так як хочеться і долати перешкоди. Вміло і раціонально впроваджуйте щось нове. В новій будці тепло, затишно і сито. Сторонні дії вас мало хвилюють і насторожують.

Свиня, Вепр

Свиня, Вепр хочуть до серйозних змін, до яких мало готові. Але і вони будуть мало вас стосуватись. Ви спостережливі в мієте терпіти революції. Від них ви не худаєте. Справи йтимуть посередньо. Ваша великодушність допоможе не тільки вам, а й багатьом, хто вас оточує. Тигр лякатиме, але нападати не буде.

Наостанок Іван Круп'як привітав наших читачів з прийдешнім Новим роком і Різдвяними святами. Побажав здоров'я і миру в душі та країні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Lenchuk Lyudmyla

    Астролог від Бога!
  • Іван Вальків

    старий пень ше клигає, ха
  • Влад Ковалев

    Крупяку Perfect він хороший астролог
  • Ірина Брунда

    "20 хвилин" гроші просять!

keyboard_arrow_up