Екстрим-майданчик у парку Сопільче відремонтували: який вигляд має та скільки коштів витратили

Екстрим-майданчик у парку Сопільче відремонтували: який вигляд має та скільки коштів витратили

У гідропарку завершили ремонт скейт-парку. Там замінили частину покриття і тепер майданчик доступний для екстрималів. Як виглядає майданчик після ремонту та скільки це коштувало – ми дізналися. 

Скейт-парк був закритий на ремонт з 1 квітня до 31 травня. У міській раді повідомили, що 1 червня майданчик вже доступний для спортсменів. Там замінили частину пошкодженого фанерного покриття.

Як виглядає майданчик

Як ми помітили, значна частина конструкцій тепер з новою фанерою. Частина покриття, яка була в хорошому стані, залишилась. Його пофарбували. Також пофарбували металеві елементи фігур.

Відео дня

Вибоїн на конструкціях ми не помітили. На майданчику вже катались діти на самокатах. 

Скільки коштував ремонт

Ми звернулися за коментарем до «Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення» міської ради, на балансі якого знаходиться майданчик. Директорка центру Вікторія Безгубенко-Гнатишин розповіла – для ремонту пошкодженого та зношеного покриття управління закупило 18 фанерних плит. 

– Ми здійснюємо часткову заміну фанерного покриття, яка була пошкоджена, – каже директорка. – Це роблять працівники господарського відділу «Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення» міської ради. Найважчу частину ми залишили на кінець – це заміна покриття конструкцій з вигнутою фанерою. Ми анонсували, що роботи закінчимо до 31 травня, але робимо все можливе, щоб зробити це швидше. 

Як свідчать дані сайту державних закупівель, фанерні плити придбали у підприємиці Воронок Марії Василівни. Обійшлись вони у 83 700 грн – це 4650 грн за плиту. 

Приблизно така ж вартість фанери з такими характеристиками в інтернет-магазинах. 

Підприємиця, як свідчать дані аналітичної платформи YouControl,  зареєстрована у 2015 році. Основний вид діяльності – будівельно-монтажні роботи. Серед інших видів діяльності підприємиці – «Діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробам» та «Оптова торгівля іншими товарами господарського призначення». Вона надає свої послуги комунальним підприємствам, закладам освіти, міським та селищним радам у Тернопільській, Львівській, Івано-Франківській областях . 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up