Фестивальники тепер у кліпі “Карни”

Фестивальники тепер у кліпі “Карни”

Відомий український рок-гурт “Карна” на головній сцені “Файного міста” зняв кліп відео на пісню “Вітролом”, в якому будуть і самі фестивальники.

Прихильники гурту радіють, що будуть у відео та діляться враженнями від виступу гурту.

Христина та Аня із Коломиї вже чекають, коли вийде кліп.

Відео дня

- Емоції від концерту зашкалюють, наспівались, настрибались, - розповідають дівчата, - Ми стояли під сценою, людей було море, всі кричали, хотіли, щоб саме їх обличчя було видно в кліпі.

Захоплена концертом групи Галя із Теребовлі, дівчина зірвала голос на концерті, бо підспівувала на зйомках кліпу.

- Цікаві спецефекти були: великі вентилятори і конфеті, - розповідає Галя. - Я хотіла почути більше їх старих пісень, але загалом атмосфера дуже крута.

Розчаровані виступом групи Василь, Іван та Вероніка із Закарпаття, бо очікували почути пісні “Полтергейст” та “Моя мила”.

- Я дуже люблю цю групу, але вчорашнім виступом засмучений, - каже Ігор. - Вони просто знімали свій ролик. Потім нам сказали, що Карна вийде на автограф-сесію. Ми чекали, але їх так і не було. Ми ще будем постити в соцмережі свої враження, але вечір нам зіпсували.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up