Партнер рубрики Події

Флеш-моб #ябандерівець підтримали тернопільські патрульні

Флеш-моб #ябандерівець підтримали тернопільські патрульні

Очільник поліції вибачився за дії своїх підлеглих під час акції протесту. Тернопільські копи, долучившись до флеш-мобу, запевнили: не підтримують закликів і захоплень будь-яких будівель. Захищають та захищатимуть свою країну та свій народ. Кожен закінчував свій пост словами «Маю честь…»

  • Я - Бандера! Я - офіцер поліції! Я служу українському народу! Я не підримую заклики: "Ложись Бандера"! Я не підтримую захоплень будь-яких будівель! Я захищаю та буду захищати свою країну та свій народ! – таке повідомлення з’явилось на підтримку поліцейського флеш-мобу на сторінці очільника патрульної поліції в області Богдана Шевчука. Підтримали його й інші тернопільські патрульні.

Голова Національної поліції України Сергій Князев опублікував у соцмережах пост з хештегом #âbanderívecʹ. Так він відреагував на дії поліцейського у Києві, який, під час затримання активістів біля Подільський відділу поліції, видав фразу: "Лєжать, Бандера!". 

Відео дня

Флеш-моб підтримало чимало поліцейських країни. Осторонь не залишились і тернопільські копи.

Юрист управління патрульної поліції в області Лілія Кондрат написала на власній сторінці у Фейсбук: «І я бандерівка. Присягу складала своєму народові, йому і маю честь служити».

Командир батальйону управління патрульної поліції в області Павло Денькович теж висловився в соцмережах з приводу флеш-мобу.

  • Я народився у славетному українському місті, у місті Лева - національно-культурному та освітньо-науковому осередку країни. У місті, яке вважається столицею Галичини та центром Західної України. Я українець і я цим пишаюсь, - пише Павло Денькович. – Я #ябандерівець. Маю честь…

«Ганьба організаторам і провокаторам. Смерть окупантам. Слава Україні! Слава послідовникам Степана Бандери!» - таке повідомлення з’явилось на сторінці радника міністра внутрішніх справ, нашого земляка Михайла Апостола.

У коментарях під постом думки розділились. Одні підтримують як поліцію, так і флеш-моб. Інші закидають, мовляв, коли до лав нової поліції пролізли колишні міліціонери-хабарники, флеш-мобів не було. Як і тоді, коли саботують розслідування убивства Катерини Гандзюк.

Одному з невдоволених Михайло Апостол відповів: «Зараз просто хотів би запитати: ви хочете жити в правовій державі, ви хочете щоб ваші діти, живучи чи навчаючись у великому місті, спокійно гуляли б, приходили на будь-які заходи і не переживали, що можуть постраждати від таких же найманих, проплачених молодиків від кислоти, зеленки, холодної зброї ? Невже не зрозуміло: поліція поставила ціль - чесні, прозорі вибори. Ви думаєте, що це всім потрібно».

Через це, на думку Михайла Апостола, і з’являються різні провокації, саме щоб скомпрометувати поліцію.

  • Хай би ці герої прийшли у відділок американської поліції і покричали. Я б подивився, як вони звідтіля би вилітали... А тут з них зроблять героїв. А з поліції -  фашистів, - пише Михайло Апостол.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кіналь Олег

    назватись можна ким захочеш;  ви спочатку доведіть, що можете називатися Бандерівцями. А в цілому -успіхів. Не дайте забути вашим 'Босам' 2014 рік. Удачі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up