Партнер рубрики Події

Флікери від патрульних для школярів Тернополя

Флікери від патрульних для школярів Тернополя
  • Особлива зона відповідальності патрульних Тернопільщини – проїжджа частина біля навчальних закладів.
  • У перший навчальний день після канікул поліцейські нагадали учням обласного центру про правила безпечної поведінки під час переходу дороги.

Школярі часто стрімголов поспішають додому і не помічають небезпеку на дорозі. 3-го квітня про елементарні правила поведінки під час переходу автошляху їм нагадували патрульні. Наголошували на тому, що діти завжди повинні носити світлоповертальні елементи на одязі, особливо в темну пору. Вони називаються флікерами. Їх школярі і отримували в подарунок від патрульних.

Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Тернопільської області.

Відео дня

Батькам патрульні нагадували про необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху, особливо, якщо вони привозять дитину до школи на авто. Просять дбати про безпеку малечі і перевозити в спеціальних автокріслах.

Водіям, які проїжджають повз навчальні заклади, радять:

  • бути максимально уважними,
  • надавати перевагу в русі пішоходам,
  • не порушувати вимог дорожніх знаків, розмітки,
  • здійснювати рух, лише на дозволений сигнал світлофора.

Інспектори нагадують пішоходам про обов'язковість використання світлоповертальних елементів на одязі в темну пору доби та за несприятливих погодних умов, які зарахз спостерігаються на Тернопільщині.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали про діалог патрульних Тернопільщини зі студентами. Поліцейські поінформували їх про особливості своєї професії та запросили до лав правоохоронців. Писали і про те, що патрульні вчили дорожній грамоті дошкільнят із Заліщиків.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ростислав Гарасимчук

    Вчасненько, як нещодавно відкритий пункт незламності в Києві :)))

keyboard_arrow_up