Фото дня: діти створили "музичні" сходи у парку Шевченка

Фото дня: діти створили "музичні" сходи у парку Шевченка

Діти від організації “Карітас Тернопіль” здійснили оригінальний арт-проект. Вони вирішили розмалювати сходи в парку Шевченка мотивуючим цитатами, які за їхнім задумом повинні підбадьорювати і дарувати хороший настрій тернополянам і гостям міста.

На фейсбук-сторінці “Карітас-тернопіль” організатори розповідають, що за роботою дітей та волонтерів увесь час із цікавістю спостерігали перехожі, підбадьорюючи їх своїми приємними враженнями.


Відвідувачі парку позитивно відреагували на зміни. Тернополянам сподобався креатив дітей. 
- Мені дуже подобається креатив, тому я одразу звернула увагу на ці сходи, – каже тернополянка Наталія. Найбільше мене вразила глибина цитати. Раніше такого не бачила. Мене це надихає створювати щось цікаве.
Нагадаємо, що це вже не перший художній проект, який реалізовується на сходах до Єлисейських полів.
- Цей задум є досить цікавим, і в якомусь роді навіть поетичним, – розповідає студент Сергій. – Але все ж я сумуватиму за малюнком, який був раніше на цих сходах.
А як вам нове оформлення сходів? Діліться своєю думкою в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up