Фото воїна «Азова» на зруйнованому заводі під променем сонця: що пише світова преса

Фото воїна «Азова» на зруйнованому заводі під променем сонця: що пише світова преса

Перші шпальти світових ЗМІ про війну Росії в Україні.

Головні теми: Продаж "Челсі" зупиняється в останню хвилину. Фото воїна «Азова» на зруйнованому заводі під променем сонця. Швеція на шляху до НАТО — Кремль забезпечив цей поворотний момент

The Times розміщує на першій шпальті фото воїна «Азова», яке було опубліковано у соцмережах. Де у промені сонця стоїть боєць у обложеній заводі Азовсталь. І заголовок під фото: Втручанням Путін робить роботу полковника

Відео дня

Видання "і". Анонс інтерв'ю - мер Маріуполя: «Путін убив тут більше, ніж Гітлер»

НАТО загострить відносини: Путін застерігає північні країни.

Продаж "Челсі" зупиняється в останню хвилину через сутички уряду з Абрамовичем

Швеція подає заявку на вступ до НАТО. Майже всі партії в парламенті висловили свою підтримку заявці на членство

«Військові цілі Києва стають сміливішими»

Оскільки українські військові продовжують повертати окуповану Росією територію в Україні, перевершуючи очікування світових лідерів щодо її здібностей перед вторгненням Росії, у Києві зростають амбіції щодо того, що б визначати перемогу.

Українські війська у північно-східному районі Харкова відновили територію на кордоні з Росією, заявив у понеділок губернатор області Олег Синегубов. Російські війська продовжували обстрілювати міста на сході Донбасу та завдали рідкісного ракетного удару по західній Україні.

Пан Сінегубов сказав, що навіть у той час як Україна відвойовує територію, захоплену Росією в останні місяці, ситуація в регіоні залишається нестабільною. Він попередив мирних жителів не заспокоюватися, додавши, що Росія зосереджується на утримуючи свої позиції і готується до наступу в районі Ізюма, міста на південний схід від міста Харкова, де вони створили передній штаб своїх операцій для завоювання Донбасу.

Автор підбірки Cергій Чернявський

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ihor Pavlyshyn

    Гарна фотоапаратура у Азову.

keyboard_arrow_up