Газеті «RIA плюс» – 23 роки. Ділимось спогадами і обіцяємо старатися для вас і надалі (ФОТО)

Газеті «RIA плюс» – 23 роки. Ділимось спогадами і обіцяємо старатися для вас і надалі (ФОТО)
  • Газеті «RIA плюс» – 23 роки. Це досить зрілий вік, щоб вміти фільтрувати інформацію, відбирати лише справді корисну для читачів.
  • З першого випуску «RIA плюс» стала чудовим показником якісної журналістики, простором для аналітики, цікавих репортажів, відвертих дискусій, вражаючих історій людей, які живуть поруч із нами.

Незмінне гасло, яке супроводжує нашу редакцію вже понад два десятки років: «RIA плюс» – лише перевірені факти! У нас ви точно не знайдете фейків та джинси.

Відео дня

Ми чітко розділяємо журналістику та рекламні матеріали, які завжди мають потрібне маркування як на сайті, так і в газеті.

Найголовніша цінність, яку ми здобули за такий досить чималий період, – це наші читачі, які читають, довіряють і підказують.

Звичайно, нічого не вийшло б без команди. А вона у нас є, і компанії RIA дуже пощастило, бо тут завжди працювали натхненники, мегаталановиті й творчі люди, які вірять у справжню журналістику. А ті, хто не витримував ритму, практично одразу сходили з дистанції.

Тому сьогодні, 28 січня, щира подяка всім тим, хто був, є і залишається частинкою історії одного з кращих регіональних видань країни. А також – нашим читачам, які цінують справжність і хочуть розвиватися, аналізувати та бути в курсі всіх подій.

Якщо ви ще не передплатили газету, можете легко це зробити за телефоном: 097-879-96-11. Ваші 20 грн на місяць допоможуть нам професійно зростати і робити контент ще більш цікавішим.

Також з нагоди свята ділимось з вами деякими моментами з нашого редакційного життя.

Звісно, це лиш маленький фрагмент історії. Тож, якщо раптом хтось не знайшов себе на фото, додавайте у коментарі. Бо кожен з нас – частинка єдиного цілого.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ірина Белякова

    Люблю свою RIA і всю нашу команду. Бо з нею я понад 21 рік+))) Ви круті!!! І саме ви і ми - чи не більша частина мого свідомого життя! Дай Бог так ще тричі по 21, а там вже як вийде😘
  • Борис Укропенко

    яке відношення Ria має до Новини Тернополя на 20 хвилин?

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Борис Укропенко

    Борис Укропенко  новини Тернополя на 20 хвилин - один із продуктів компанії RIA
  • Mykhailo Kryvokulskyi

    А що ще до сьогодні випускають газети?????))))))

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Mykhailo Kryvokulskyi

    Mykhailo Kryvokulskyi, а дарма😉

    Mykhailo Kryvokulskyi reply Mykhailo Kryvokulskyi

    Наталия Бурлаку я Вам дуже вдячний....але непотрібно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    Наталия Бурлаку reply Mykhailo Kryvokulskyi

    Mykhailo Kryvokulskyi, Випускають) Можу допомогти з передплатою на "RIA плюс"🙂
  • Наталия Бурлаку

    а в когось ще є фото? кидайте)

keyboard_arrow_up