Партнер рубрики Події

Голова Тернопільської облради пішов у бодібілдери

Голова Тернопільської облради пішов у бодібілдери

У "RIA плюс" рубрика - "Відомі люди очима дітей". Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото відомих тернополян.

Богдан Боденчук - журналіст
Андрійко (5 р.):
-Цей дядько робить роботів і продає їх. Він має дуже багато роботів, які вміють прибирати, мити посуд, вигулювати собак, мити котів. А ще роботи виконують домашні завдання. 
Таня (5 р.):
-Цей дядько займається танцями. Напевно, бальними. У нього є партнерша і вони разом танцюють. Вони ходять на тренування. Улюблений танець цього дядька «ча-ча-ча». І в них дуже гарні костюми.

Тетяна Шило – керівник рекламного відділу журналу City Life
Оленка (5 р.):
-Ця тьотя вміє гарно складати квіти у букети. У неї є різні трояндочки, ромашки та інші квіти. Вона продає ці букети красивим тьотям, які виходять заміж за принців.
Женя (5 р.):
-Ця тьотя працює в своєму телефоні. Вона дивиться там різні фотографії, відео, на яких хтось співає. Щось пише. І ще вона багато розмовляє. Я не знаю, як називається ця професія. 


Лісса Квін – дизайнер одягу
Віталік (5 р.):
-Ця тьотя працює вчителькою. Вона добре знає математику. Її робота вчити дітей рахувати від одного до ста. А ще вона дає різні завдання і показує як додавати і віднімати числа.
Настя ( 5 р.):
-Ця тьотя працює мамою. Вона заплітає доці косички, чіпляє бантики. Купує їй різні сукні і спіднички, гуляє з нею. А ще читає казки перед сном і дозволяє їсти морозиво. 

Відео дня

 

Віктор Овчарук – голова Тернопільської обласної ради
Іринка (5 р.):
-Цей дядько розказує анекдоти та смішні історії. І все, що він розказує – записує на відео. А потім це відео люди дивляться в інтернеті. Він дуже смішний. 
Олексій (5,5 р.):
-Цей дядько працює у залі, де є багато важких гантель. Він їх піднімає і опускає. А потім стає перед дзеркалом піднімає руки вверх і показує, який він сильний. 

 

Галина Мацикур - викладач ТНТУ
Дмитрик (5 р.):
-У цієї тьоті є мікрофон і її показують по телевізору. Вона розповідає усім, яка завтра буде погода і, що потрібно одягнути. А ще вона каже, що не можна стрибати по калюжах.
Катруся (5 р.):
-Ця тьотя допомагає тваринкам, які живуть на вулиці. Вона приносить їм їсти, пити. Якщо якась собачка захворіє, то ця тьотя її вилікує. Напевно вона лікар, я не знаю. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діонісій

    а для чого ця стаття ?

    чому не на писали, наприклад, Галина Мацикур допомагає тваринам ?

    Лісса Квін супер-мама.

    чи просто "Відомі люди очима дітей"

    Лол reply Діонісій

    Зануда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up