Партнер рубрики Події

Горить будівля на Петриківських дачах. На місці пожежники і поліція (ОНОВЛЕНЕ)

Горить будівля на Петриківських дачах. На місці пожежники і поліція (ОНОВЛЕНЕ)
  • Про пожежу житлового будинку на території дачного кооперативу «20 хвилин» повідомив читач. Поки їдуть пожежники, люди здалеку за допомогою шлангів намагаються загасити вогонь, який швидко поширюється. 
  • За словами сусідів, господиня зізналась поліцейським, що палила сміття. 

«Горить у сусідки, викликав пожежників, а поки намагаюсь за допомогою шлангу бодай трохи загасити вогонь, — про пожежу на території дачного кооперативу у Петрикові редакцію повідомив читач Максим. — Полум’я дуже стрімко розгоряється. Може, через жарку погоду».

На дачах води поки немає, вона не підключена, тому халепа, каже читач. І додав: врятувало те, що в одного із сусідів є власна свердловина, тому, об’єднавшивсь із сусідами, під’єднали до неї шланг та здаля намагаються загасити вогонь, який стрімко поширюється, бо у дворі накладено чимало деревини. Люди очікують на приїзд пожежників та пильнують, аби воногб не перекинувся на сусідні будівлі.

Відео дня

 

На місце прибули пожежники та поліцейські. За словами сусідів, господиня зізналась правоохоронцям, що спалювала сміття, тому і зайнялось. 

О 13.36 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Виноградній у с. Петриків, на території дачного кооперативу – горіла господарська будівля, повідомили «20 хвилин» в головному управлінні ДСНС в Тернопільській області. За словами рятувальників, вогонь знищив дрова на площі 5 кв. м і пошкодив 18 кв. м покрівлі. Причини і обставини пожежі з’ясовуватиме поліція, запевнили рятувальники.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач95

    Сам собі нашкодив.

keyboard_arrow_up