Партнер рубрики Події

Господарі виїхали за кордон, а собаку залишили напризволяще на подвір'ї

Господарі виїхали за кордон, а собаку залишили напризволяще на подвір'ї
  • "Собака живе в водi та власних фiкалiях, потрібна термінова допомога", написали в групі "Ноїв Ковчег".
     
  • Волонтери шукають небайдужих, які зможуть взяти тварину хоча б на перетримку.

"Знову жорстокість та байдужість!!! Термiново потрiбна допомога. Собака на прилаштування або хоча б перетримка", йдеться у повідомленні.

Господарі виїхали за кордон, а собака залишилась на подвір'ї. Тварина живе в водi та власних фiкалiях. Аби пес не помер з голоду, сусiди його пiдгудовують.

"Благаємо допоможіть. Песик адекватний, не агресивний", зазначають волонтери.

Відео дня

Люди в коментарях обурюються таким вчинком господарів.

Nadia Koval Що за люди?! Якась масова деградація. Куди котиться цей світ? Складається враження, що тупе, неадекватне, нелюдяне, не логічне.. створіння, а не людина. І таких людей багато. Жах. Надіюсь в кінці кінців кожен отримає по заслузі!!!!!!

Олексій Зелінський Як це сумно не звучить, але в нас зараз, напевно в кожному селі є тварини, що живуть у таких умовах.

Ольга Туманова Та що їм собака! Паньство поїхало за кордон заробляти на бруківку коло хати! Чому на кордоні нема такого індикатора, щоб таких виродків за кордон не пускав? Бідне собача перебуває в жахливих умовах, прив'язане, навіть не може знайти собі десь кращого місця. На тому подвір'ї не всюди мокро.

Tanya Bidos Як що є можливість то перечіпіть собаку в друге місце де сухіше.
 

Нагадаємо, нещодавно на Тернопільщині небайдужі врятували собаку, яку мордував нелюд.

Безобідну собаку закрили у приміщенні та мордували перетиснувши йому лапки мотузками.   На щастя, собаку побачили небайдужі та взялись рятувати тварину.

У собаки майже відмерли кінцівки та почався некроз. "Прогнози були невтішні. Повна ампутація, а це б означало смерть від атрофії. Топік залишиться інвалідом без пальчиків та подушечок назавжди, але кістки врятовано!!! Він ходитиме в модних ортопедичних кросівках, за ним потрібен пожиттєвий догляд, але все таки ХОДИТИМЕ!!!", розповіла Юлія на сторінці Чортків безпритульні тварини.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Моткалюк

    корона господарям в поміч
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up