Партнер рубрики Події

Готові платити понад 20 тис. гривень. На яку роботу можна влаштуватися у Тернополі

Готові платити понад 20 тис. гривень. На яку роботу можна влаштуватися у Тернополі
  • У Тернополі чимало людей шукають роботу. Серед них є багато переселенців, які не можуть повернутися до рідних міст. Серед людей у пошуках роботи є багато місцевих.
  • Ми проаналізували, на які посади шукають працівників місцеві роботодавці, які вимоги до кандидатів та скільки готові платити.

На сайтах оголошень у розділі «Робота» можна знайти чимало повідомлень від тих, хто шукає роботу. Дехто готовий влаштуватися на будь–яку роботу. Як ми помітили, деякі роботодавці в описах вакансій вказують, що готові взяти на роботу лише місцевих, а дехто може надати робоче місце переселенцям. Досвід та стаж потрібен не на всіх роботах. Не всюди потрібна професійна чи вища освіта.   

Скільки готові платити

Ми проаналізували пропозиції на сайтах оголошень про пошук працівників – Work.ua та OLX.ua. Найбільше готові платити водіям–дальнобійникам та тим, хто займатиме керівні посади. Однак і вимоги для кандидатів значно вищі. В середньому ж, роботодавці пропонують заробітну плату від 8 до 12 тис. гривень на місяць.

5000 – 10 000 грн. Менеджер інтернет–магазину. Компанія займається роздрібною торгівлею дитячими товарами. Суть роботи полягає в створенні контенту для інстаграм–сторінки, візуальне оформлення сторінки, переписка з клієнтами та консультація наявності розміру та кольору одягу. Робота дистанційна. Досвід – від 1 року. Графік роботи вільний. Розглядають кандидатів, які проживають у Тернополі.

Відео дня

8000 – 10 000 грн. Майстер манікюру. Повна зайнятість. Досвід роботи від 2 років. Салон знаходиться у центрі міста. Всі необхідні інструменти та обладнання надаються. Графік роботи з 10:00 до 20:00.

9000 – 12 000 грн . Бариста. Робота полягає у приготуванні напоїв та їжі у закладі харчування. Готові взяти дівчину віком від 20 до 30 років.

9000 – 12 000 грн. Офіціант. Обслуговування гостей згідно стандартів мережі. Заклад громадського харчування знаходиться у центрі міста. Графік роботи – з 10:00 до 21:00, 15 днів на місяць.

10 000 грн. Продавець–консультант. Робота полягає у продажі жіночого одягу, підготовці одягу, триманні довіреної торгової площі в чистоті і порядку, контролі та збереженні довірених товарно-матеріальних цінностей. Графік роботи не уточнюють.

10 000 – 12 000 грн. Оператор верстата, налагоджувальник. Робота в цеху з виробництва меблевої фурнітури. Повна зайнятість. Графік роботи узгоджують з працівником.

20 000 – 25 000 грн. Водій таксі. Потрібен досвід водіння від 2 років. Бажано мати досвід роботи в таксі або у службі доставки. Також надають безкоштовне обслуговування автомобіля та заміну у випадку поломки. Графік роботи – узгоджують під час співбесіди.

30 000 грн. Стоматолог. Необхідний спеціаліст у медичний центр з вищо освітою та досвідом роботи від 1 року.

30 000 – 35 000 грн. Водій–далекобійник. Потрібен водій для виконання міжнародних перевезень вантажів, на постійну роботу. Має бути досвід роботи на 20-ти тонних автомобілях більше 1 років.

35 000 – 50 000 грн. Керівник філії. Потрібен керівник філії рибодобувного підприємства. Досвід роботи на керівних посадах від 5 років. Потрібна вища освіта. Необхідні навички бюджетування, планування, аналізу комерційної та господарчої діяльності філіалу, знання складської та транспортної логістики, первинної документації, тощо.

Які вакансії є у Центрі зайнятості

Також можна звернутися до Тернопільського обласного центру зайнятості. Найбільшу зарплату серед запропонованих вакансій готові платити водіям тролейбуса. Також до 15 тис. готові платити роботодавці працівникам з професійною освітою – перукарі, механіки, токарі, пекарі, електромонтажники, тощо. Найменше готові платити прибиральникам та деяким фахівцям на виробництвах.

Також тут можуть знайти роботу внутрішньо–переміщені особи. Переглянути всі актуальні вакансії з вимогами та заробітною платою можна на сайті центру зайнятості за посиланням.

6000 грн. Двірник. Необхідний двірник для прибирання території однієї з місцевих шкіл.

7000 грн. Кухар. В обов’язки входить приготування страв на тандирі, приготування гарячих страв (шашлик, овочі гриль). Обов'язково наявність відповідної освіти та досвіду роботи. Графік роботи позмінний. Також до зарплати є надбавка з продажів.

8000 грн. Токар. Потрібен токар 5 розряду. Виконує токарне оброблення з доведенням складних відповідальних деталей і інструментів з великою кількістю переходів за 6-7 квалітетами (2-м класом точності).

10 000 грн. Фахівець з фізичної реабілітації. В обов’язки входить ведення медичної документації (створення анкет по підбору крісел колісних). Підбір крісел колісних відповідно до сумісності та функціональних можливостей осіб з інвалідністю, консультація осіб з інвалідністю.

15 000 грн. Зубний технік. В обов’язки входить виготовлення металокерамічних, металевих та пластмасових коронок; знімних акрилових, нейлонових та бюгельних протезів, пластмасових тимчасівок. Потрібна освіта. П’ятиденний робочий графік.

15 000 грн. Перукар. Потрібно виконувати весь спектр перукарських послуг (чоловічі, жіночі та дитячі стрижки, фарбувати волосся, робити укладки та зачіски). Стаж роботи від 1 року.

20 000 грн. Водій тролейбуса. На повну зайнятість потрібен водій. Обов’язково мати посвідчення водія тролейбуса (категорія Т). В обов’язки входить керування тролейбусом відповідно до маршруту, підготовчі роботи перед та після приїзду в депо, усунення найпростіших несправностей  на лінії під ас руху.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Инициатор Дискуссий

    Як все легко звучить з уст журналістів) нехай ставлять плюсики хто з початком війни знайшов норм роботу за 20 к
  • Читач28

    У якій перукарні Тернополя потрібен перукар?
  • Anatoly Vatson

    В реальності попит високий на працівників що дивно і зарплати набагато вищі, автор статті далекий від реальності. Толковий налагоджувальник промислового обладнання зараз цар і Бог і легенько стартує з 20 ки. То дають просто шо ти вщявся

    Анонім reply Anatoly Vatson

    Лишилось знайти у нас промислове обладнання )
  • Anatoly Vatson

    Шо за дебіл написав цю маячню?

keyboard_arrow_up