Партнер рубрики Події

Графік погодинних вимкнень електроенергії на Тернопільщині 24 листопада не діє! Вимикатимуть аварійно

Графік погодинних вимкнень електроенергії на Тернопільщині 24 листопада не діє! Вимикатимуть аварійно
  • Всі вимкнення електроенергії пов’язанні із критичною ситуацією в енергосистемі України внаслідок ракетних обстрілів. І наразі важливо стабілізувати систему, не допустити хаотичних технологічних порушень.
  • Тому споживачам варто з розумінням поставитись до даної ситуації та бути готовими до тривалих перерв в електропостачанні.

 

У зв’язку з важкою ситуацією, яка склалася в об’єднаній енергетичній системі України після вчорашніх масованих ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі країною агресором, ВАТ «Тернопільобленерго» сьогодні продовжує застосовувати екстрені аварійні вимкнення в Тернопільській області.

— Графіки погодинних вимкнень сьогодні, 24 листопада, не діють, — повідомили у ВАТ «Тернопільобленерго». — Це означає, що поки що енергетики не можуть повідомити споживачам точну годину вимкнення та період, на який вимикають електропостачання.

У ВАТ «Тернопільобленерго» черговий раз наголошують, що всі вимкнення електроенергії пов’язанні із критичною ситуацією в енергосистемі України внаслідок ракетних обстрілів. І наразі важливо стабілізувати систему, не допустити хаотичних технологічних порушень.

Відео дня

Тому споживачам варто з розумінням поставитись до даної ситуації та бути готовими до тривалих перерв в електропостачанні. А тим, в кого є електропостачання, потрібно економити по максимуму, адже в нашій країні функціонує об’єднана енергосистема і кожен, економлячи кВт•год, робить свій внесок у відновлення електромережі країни.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (71)
  • Богдан Мартинюк

    Все розуміємо, але по 20 годин без світла, ато і більше... ,,Один плаче, другий скаче''❗❗❗⚡
  • Ірина Войтович

    Героїв Крут ,Східний сьогодні з 7.00 без світла. Все розуміємо .....Но то Є занадто. Поділіть місто всім по 4 години. Одні з світлом , інші без.
  • Сітарчук Юля

    Село Борсуки 3 доби немає світла. Причина замикання, немає кому робити.
  • Віра Віра

    А що коли небудь діяло,безвладдя і безладдя

keyboard_arrow_up