Партнер рубрики Події

Гумористи, військові і не тільки: дивіться підбірку найпопулярніших тік-токерів Тернопільщини

Гумористи, військові і не тільки: дивіться підбірку найпопулярніших тік-токерів Тернопільщини

Чимало тернополян проводять багато вільного часу у Тік–Ток. А дехто створив власні акаунти та має десятки тисяч підписників. Що знімають тернополяни? Про це у матеріалі.

Ми відібрали найбільш популярні профілі місцевих тіктокерів за тегами #Тернопіль та #Тернопыльськаобласть. Чимало людей розповідають про те, що бачать у місті або ж просто розважають своїх підписників цікавими та смішними відео.

@kovalskiy.а

Цей тіктокер з Тернопільщини вже має понад 116 тисяч слідкувачів. Він регулярно публікує смішні відео про життєві ситуації, які багатьом знайомі. Чимало відео пов’язані з місцевими особливостями та місцевим гумором. У відео Андрія Ковальського можна часто впізнати себе або своїх знайомих. Тож не дивно, що відео тіктокера мають неабияку популярність, а у коментарях тернополяни згадують схожі випадки зі свого життя.

Відео дня

@alinahroshko111_

Блогерка Аліна має вже понад 62 тисячі слідкувачів. Вона публікує різні відео – про своє життя, гумор та популярні Тік–Ток тренди. Кожне її відео набирає десятки тисяч переглядів.

@vladzio_official

Це Тік–Ток акаунт гумориста шоу «Вар’яти» Володимира Ковцуна, з села Гнилички, Тернопільської області. Канал має вже майже 61 тис. підписників. Він публікує різноманітні відео. Переважно – жарти та гумористичні скетчі. Є відео про його особисту пасіку. Навіть відео, де гуморист щось готує набирає чимало лайків та переглядів.  

@_ternopil_

Тік–ток канал військового з Тернопільщини, який публікує відео при життя та буденність захисників, має вже майже 30 тисяч підписників. Чимало відео – з гумором. Незважаючи на труднощі, наші хлопці не втрачають гумору та вірять у якнайшвидшу перемогу України і заряджають цією енергією своїх підписників.

@metabloger

Ця сторінка має вже понад 12 тисяч слідкувачів. На ній автор розповідає про те, що відбувається в місті – як рибалки верше вийшли на лід, як скупитися у супермаркеті без світла, що нового у шопці на Театральному майдані та багато чого цікавого. Є і чимало відео з гумором про події, які відбуваються у місті.

@vitalinka.2021  

На своєму Тік–Ток акаунті блогерка має вже понад 11 тис. підписників. Вона публікує відео про свою роботу у салоні краси та вміє робити це з гумором. Чимало відео про її життя та побут. Також є відео про Тернопіль.

А яких відомих місцевих тік–токерів знаєте ви? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Polina Daineha

    Я і не знала про таких) слідкую тільки за місцевими блогерами: Таня Прендкович, Юлія Швед і там ще якісь) Цікава підбірка, дякую

keyboard_arrow_up