Гурт "Без обмежень", велоекскурсії та нові рекорди: чому варто поїхати на День міста у Теребовлю

Гурт "Без обмежень",  велоекскурсії та нові рекорди: чому варто поїхати на День міста у Теребовлю
  • 6-7 липня Теребовля відзначатиме Дні міста. Організатори кажуть, що програма настільки насичена, що в один день просто не вмістилась. 
  • Що цікавого чекає на гостей у святковій Теребовлі дізнавалась журналістка "20 хвилин".

- Теребовля запрошує на святкування дня міста гостей із різних куточків України, - каже заступник Теребовлянського міського голови Людмила Колісник. - Як завжди Теребовля не обмежується одним днем святкування, тож ми присвячуємо Дню народження Княжого міста усі вихідні. 

Розпочнеться святкова програма 6 липня о 10.00 годині із збірної екскурсії містом на велосипедах "Прокатай Теребовлю". Цього ж дня на теребовлянців та гостей міста чекає виступ українського гурту "Без Обмежень". 

- Минулоріч у нас був Тарас Чубай і "Плач Єремії" - цього року в Теребовлю завітають "Без обмежень", - говорить Людмила Колісник. - Зараз у них відбувається тур, а ціна на квиток в Теребовлі - втричі нижча, ніж у інших містах. Тому цю можливість варто не втратити. 

Відео дня

Світлина від Теребовлянська громада.

7 липня на свято Івана Купала у Теребовлі організовують ярмарки, народні забави, гуляння, традиційну Купальську виставу-містерію. 

- Серед інших родзинок свята, ми плануємо встановити третій рекорд громади, - кажуть організатори. - Зараз ми хочемо започаткувати  свою місцеву Книгу рекордів. Хоча насправді, це буде не зовсім книга. Але усіх секретів розкривати не будемо. Можемо обіцяти лише море позитивних емоцій, народного колориту та гарного настрою.

У Теребовлянській міській раді обіцяють безліч конкурсів, розваг та призів для дорослих та дітей. Завершиться святкування народними танцями просто неба.

Довідка

Із центрального автовокзалу у Тернополі маршрутні автобуси до Теребовлі відправляються кожних півгодини. Вартість квитка 29 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up