Партнер рубрики Події

"Таке гріх пропустити:" гурт із Тернополя потрапив до фіналу Нацвідбору Євробачення-2020

"Таке гріх пропустити:" гурт із Тернополя потрапив до фіналу Нацвідбору Євробачення-2020

Унаслідок голосування другого півфіналу національного відбору на Євробачення-2020 до фінальної частини відбору пройшли виконавці David Axelrod та KHAYAT, а також тернопільський гурт TVORCHI.

У другому півфіналі виступали також MOONZOO feat F.M.F Sure, FO SHO, Еліна Іващенко, Олександр Порядинський і GARNA.

Нагадаємо, після першого півфіналу національного відбору на Євробачення-2020 до фінальної частини відбору потрапили KRUTЬ та Jerry Heil, а також гурт Go-A.

Відео дня

Фінал нацвідбору відбудеться наступної суботи, 22 лютого.

Ведучий Сергій Притула зауважив" Таке пропустити - це гріх". Тож вболіваймо за наших 22 лютого!

Як голосувати

Як проголосувати в ефірі за учасника Нацвідбору? Голосування за учасників Нацвідбору в Україні проходить шляхом СМС. Після того, як усі претенденти на участь в Євробаченні-2020 представлять свої пісні, відкривається лінія для голосування — проголосувати можна за допомогою СМС, яке слід відправити на номер 7766 з порядковим номером виступу учасника, який вважається кодом кожного півфіналіста. Вартість СМС для голосування на Нацвідборі становить 0,94 грн. Після того, як лінію голосування закриють, бали з СМС глядачів і журі підсумовують. Перші три півфіналісти, які наберуть більше балів за підсумками голосування, пройдуть у фінал. Слід зазначити, що проголосувати за кожного учасника можна лише один раз.

Що відомо про гурт

Нещодавно  тернопільський гурт випустив кліп, який стрімко завоював прихильників в інтернет-просторі. Кліп молодого колективу «TVORCHI» за першу добу переглянуло майже 200 тисяч відвідувачів! Відео-робота на пісню «Believe» (англ.-«вірити») й далі набирає чимало переглядів.

«TVORCHI» – це молодий гурт, учасники якого живуть у Тернополі. Кліп знімали теж в нашому місті. Локацією обрали ресторан заводу в радянському стилі. Над роликом працювали тернопільські оператори в не зовсім сприятливих умовах – температура повітря була -7 С. То ж в готовому відео так і не вдалось приховати, тремтіння рук від холоду, зізнається команда «TVORCHI».

А вам сподобався виступ? Пишіть у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Orusya Orusya

    Пісня в студійній версії класна,но на живо це жахливо,не розумію за що такі бали.....Один надривається співає,інший просто тупо танцєє... Вокал вони точно до євро не підтягнуть....
  • Тарас

    Це приклад можливостей реклами і впливу на людей
  • Lana Ternopil

    Молодці !
  • Петро Табака

    клоунада
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up