"Х-фактор": "Тріода" готує сюрприз із шанувальниками

"Х-фактор": "Тріода" готує сюрприз із шанувальниками
Шостий прямий ефір вокального шоу "Х-фактор" відбудеться сьогодні, 30 листопада. Початок - о 19.00. Тож не забудьте відправити смс-ку за №6 – "Тріоду"!!!

Нагадаємо, до п'ятого ефіру учасники готували пісні українських виконавців. Тернопільський колектив "Тріода" заспівав пісню, яку досі брав у свій репертуар лише Олександр Пономарьов. Хлопці виконали ліричну композицію "Човен" (див. відео!). За винятком Сергія Сосєдова, який ледь не задихнувся від димомашини, що імітувала рух річки, і ледь не осліп від яскравого світла софітів, усі судді були в захваті від злагодженого виступу Володимира, Андрія та Олександра.

{photo_gallery id=1897|}

- Група "Тріода" іноді звучить для мене набагато могутніше, ніж 33 богатиря "Хору Турецького" - ось у чому загадка цих західноукраїнських хлопців, - сказав Серьога.

Відео дня
> Додамо, що у соцмережах хлопців із "файного міста" називають одними із фаворитів цього "Х-фактору". Але пройти у наступний етап шоу "Тріода" зможе лише завдяки підтримці глядачів – нашим дзвінкам і смс-кам. Контактні телефони під час прямого ефіру вказує ведуча – Оксана Марченко. Крім того, вони з'являються у стрічці, що понизу екрана телевізора.

До речі, в офіційній групі "Тріоди" в соцмережі вКонтакті вже навіть друкують вірші про гурт. Пропонуємо такий:

Хто за кого, а я - за ТРІОДУ!
Їхній спів так за душу торкає.
Невимовну щораз насолоду
Від пісень їхніх я відчуваю.
І не знаю: земля чи вже небо
З-під моїх ніг відразу втікає.
І безглуздо змагатись, не треба:
Ніхто хлопців не переспіває!
Я щоразу заплющую очі
Й відчуваю мурашки на тілі.
Я не знаю, як ви, а я хочу,
Щоб хлопці досягнули цілі!
І їхні голоси, і їхня врода
Залишити байдужими не може.
Хто у що, а я вірю в ТРІОДУ -
Колектив цей усіх переможе!

У п’ятому ефірі Марія Кацева – підопічна Серьоги потрапив у номінацію разом із гуртом Two Voices. Дівчина з Росії виявилася слабшою, тому й покинула шоу. Але вона запевнила сайт СТБ, що зовсім не засмутилася і вже планує свої подальші концерти в Україні.

У суботу, 23 листопада, на сцені "Х-фактору" виступила одна з найбільш затребуваних артисток України Наталія Могилевська. Вона вперше виконала пісню "Генії", написану спеціально для неї відомим українським автором Владом Дарвіном ще чотири роки тому. Весь цей час пісня чекала свого часу, і він настав...

Усі фото у галереї – зі сторінки "Тріоди" (http://vk.com/public57569587).

До речі

Тренер категорії "Гурти" Ігор Кондратюк у соцмережах оголосив конкурс для шанувальників гурту "Тріода". У будь-кого з них була унікальна можливість взяти участь у постановці Костянтина Томільченка. Для цього потрібно було приїхати на репетицію номера, що відбулася у п'ятницю, 29.11.2013 р., за вказаною організатором адресою. Для того, щоб взяти участь у зйомці прямого ефіру, необхідно було написати в: П.І.Б, мобільний номер. Вік учасників - не обмежений. Усіх, хто туди приїхав, усі глядачі "Х-фактору" побачать у суботу в прямому ефірі на сцені масштабного вокального шоу країни.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Ну, чекаємо на той сюрприз! І готуємо СМС-ки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up