Партнер рубрики Події

"Хлопця шарпають поліцейські": що коїться навпроти Ринку? Фото і відео з місця події

"Хлопця шарпають поліцейські": що коїться навпроти Ринку? Фото і відео з місця події
  • Про інцидент, свідком якого стали тернополяни, редакцію повідомили читачі. Люди заступались за чоловіка, якого намагались скрутити поліцейські.
  • Чому працівники поліції зупинили саме цього чоловіка - пояснили у патрульній поліції.  
  • Хлопця шарпають поліцейські і б’ють – ні за що. Поклали його обличчям на землю, в болото. Люди намагались його відбити, кричали, щоб не чіпали, - повідомила редакцію свідок інциденту тернополянка.

Пані Віра каже, що свідками інциденту та шарпанини стали тернополяни. Навколо зібрався натовп. Люди намагались «відбити» молодого чоловіка від поліцейських. Все триває вже з добрих пів години на зупинці громадського транспорту, що навпроти Центрального ринку. Коли копи помітили, що вона фотографує, намагались заборонити це робити, каже пані Віра.  

Відео дня
  • Вже друга машина поліцейських зараз приїхала, - розповіла свідок інциденту. - Я прийшла, то вони вже його шарпали, а люди намагались заступитись. Всі кричали, щоб відчепились. Всі люди вступаються за чоловіка. А ті шарпають за рукави. Дівчина-поліцейська кийок витягла.

Ми звернулися за коментарем щодо інциденту в управління патрульної поліції в області. 

О 16.23 нам надали коментар в управлінні патрульної поліції.

  • До патрульних надійшов виклик про те, що відносно заявника вчиняють неправомірні дії, йому погрожують фізичною розправою, - повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. - Патрульні прибули за вказаною адресою та з’ясували, що заявник перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння та вчинив конфлікт із продавчинею кіоску.

Нецензурно виражався, агресивно поводився, на неодноразові зауваження поліцейських та їхні прохання заспокоїтись чоловік не реагував та продовжував агресивно поводитись, стверджують патрульні.

  • Поліцейські попередили його про адміністративну відповідальність за порушення громадського порядку та появу в громадському місці в нетверезому стані, - повідомила Катерина Метельська. - Чоловіка це не зупинило, і він продовжував вчиняти неправомірні дії.

В результаті на громадянина складено адміністративні матеріали за ст. 127 КУпАП - за те, що виходив на проїжджу частину та становив перешкоду для транспортних засобів, наражаючи на небезпеку себе та інших, кажуть у патрульній поліції. А також складено протокол за ст. 173 КУпАП – дрібне хуліганство.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (52)
  • Ivan Sirco

    Откуда это слово....шарпають? Мабуть українське.
  • Pavel Orestovich

    Я б на місці місцевого управління поліції подав в суд на це видання, адже це не перша їх стаття упередженого характеру, яка висвітлює поліцію у негативному світлі☝️
  • Читач07

    Повірте ці два «Подонка» прийшли на ринок і наривалися хамили продавцям . За одну дівчину ми заступилися . Сказав тому що вище ростом зі шрамом на лиці нехай мене ображає а не дівчину тому що жінок ображають тільки “ сикуни”  . Так він сам визвав Поліцію що я йому погрожую . Приіхав наряд так він почав вчити як вони мають робити опитування і що ім робити сказав що хоче на мене заяву написати і повірте по дорозі до машини він почав шарпати поліцейського.Чув від людей що порвав йому форму . Чесно вам скажу як треба буде свідчити у суді піду і буду захищати того поліцейського. Від тих двох відчувався запах алкоголю і той вищий зростом був «обдовбаний» або вживає наркотики я у нього аналізи не брав але його поведінка дуже була схожа . Так що наша Поліція ще себе гуманно поводить з такими екземплярами . Скоро взагалі не буде кому нас оберігати від таких неадекватів як ті двоє.
  • Vera Tsybak

    Як можна бути такимце знущатися на вході ринку зная що народ бачив,а ім НАС...на народ совісті немае
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up