Хотіли передати майно та землю дитячого будинку у Тернополі на 41 млн гривень: що вирішив суд

Хотіли передати майно та землю дитячого будинку у Тернополі на 41 млн гривень: що вирішив суд
  • Прокуратура попередила неправомірне вибуття з комунальної власності та  користування дитбудинку майна та землі вартістю понад 41 млн грн у Тернополі.
  • Рішенням господарського суду Тернопільської області задоволено позов Тернопільської обласної прокуратури в інтересах держави до однієї з будівельних фірм щодо визнання недійсним інвестиційного договору з реконструкції будівель та споруд, що використовуються Тернопільським обласним комунальним дитячим будинком для дітей шкільного віку. 

Споруда розташована за адресою проспект Степана Бандери, 81, повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури. 

Прокуратурою встановлено, що Тернопільською обласною радою укладено інвестиційну угоду з будівельною фірмою, виконання якої може призвести до втрати комунального майна та земельної ділянки площею понад 1 га вартістю понад 41 млн грн. Цей комплекс використовується закладом для дітей позбавлених батьківського піклування. Оскільки його втрата погіршить становище та умови перебування неповнолітніх вихованців дитячого будинку, прокуратура звернулась із позовом до суду.

Відтак попереджено неправомірне вибуття понад 1 га землі із комунальної власності. Рішення суду ще не вступило в законну силу.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Віка Віка

    Нічого там ще не закінчено :) По перше там уже помаленько почали різати дерева. На дану територію притендує Ігор Гуда (Креатор Буд). Ігор Гуда уже "приватизував" сусідню ділянку на проти станції швидкої допомоги, де розміщені так звані "райкомівські гаражі" , які перейшли спочатку до тернопільської обласної ради, а зараз дивним чином опинились у власності Ігора Гуди.



    От цей забудовник, який побудував вілу прямо на березі тернопільського ставу, тепер планує "приватизувати" сусідню ділянку, щоб обєднати дві ділянки і забабахати там жилий комплекс.



    Такшо чекайте нових рішень судів. Наскільки мені відомо там уже все вирішено, гроші заплачені :)

    Віка Віка reply Віка Віка

    ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ НАПИШІТЬ КРАЩЕ ЯК СУСІДНЯ ДІЛЯНКА ЯКА ЧЕРЕЗ ЗАБОР МЕЖУЄ З  закладом для дітей позбавлених батьківського піклування (проспект Степана Бандери, 81) заїз до якої з вулиці Репіна ПОПАЛА У ВЛАСНІСТЬ ДО ПАНА ГУДИ !!!!!!!!   ЦЕЙ ЗАЇЗД РОТАШОВАНИЙ НА ВУЛИЦІ РЕПІНА НАПРОТИ ВИЇЗДУ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ, ТАМ ЗАРАЗ ГАРАЖІ, ЯКІ ЧЕКАЮТЬ ЗНЕСЕННЯ

    Віка Віка reply Віка Віка

    ГУДА ХОЧЕ ОБЄДНАТИ ЦІ ДВІ ДІЛЬНКИ ЩОБ ТАМ ВІДГРОХАТИ ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС

    Віка Віка reply Віка Віка

    Безпринципність – основний метод збагачення місцевого олігарха Гуди. Виведення земельних ділянок, під «ширмою» так званих «інвестиційних угод», до котрих все той же Лило ставився з пересторогою, стають основним спільним «бізнесом» Гуди-Надала. Комунальні ринки міста, парк Національного відродження, парк Загребелля, центральна частина міста, 6-й мікрорайон (поблизу Збаразького кільця) – це неповний перелік земельних ділянок, де або вже ведуться будівельні роботи, або ось-ось почнуться за протекції міської ради, і при мовчанні прокуратури, поліції тощо.



    Ігор Богданович звик все купувати і люди для нього не є виключенням. Зрозумівши, що можна маніпулювати думкою людей, йому вистачає цинізму використовувати тему АТО. Для прикриття окремих оборудок він залучає хороших агітаторів-промовців, котрі одночасно є волонтерами або учасниками АТО і окремих з них наймає на роботу, платячи їм мізер та годуючи обіцянками про перспективи в бізнесі та політиці. Але тема оточення Ігоря Гуди заслуговує окремої публікації.
  • Nin Ja

    Ніколи не думав, що таке напишу, але респект тернопільським прокурорам і господарському суду!!! Сірожа звичайно подасть в прикормленний львівський апеляційний суд. Але, хто зна, коли сірожі скажуть: "старий ти вже, кури бамбук, премія тобі не світить і "королівський контракт" не допоможе..."

    Окреме дякую редакції за висвітлення цієї теми!!!
  • Читач04

    Еоли вони вже нарешті подавляться ?

keyboard_arrow_up